Δωρεάν παροχή νομικών συμβουλών από την ARAG HELLAS στην εποχή του κορονοϊού για ασφαλισμένους και μη.

Ενόψει των νέων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, η ARAG HELLAS, στα πλαίσια της εταιρικής, κοινωνικής ευθύνης, παρείχε την Πέμπτη, 30.04.2020 και 07.05.2020 δωρεάν νομικές συμβουλές σε ασφαλισμένους και μη ασφαλισμένους πολίτες σχετικά με εργασιακά θέματα, θέματα ακύρωσης ταξιδιών και απαγορεύσεων μετακίνησης που δημιούργησε η πανδημία.

Δεκάδες πολίτες, ως επί το πλείστον μη ασφαλισμένοι, ζήτησαν και έλαβαν υποστήριξη, καθοδήγηση και νομικές συμβουλές από τους Δικηγόρους του δικτύου της ARAG, που στην πλειοψηφία τους αφορούσαν εργασιακά θέματα του ιδιωτικού δικαίου, τόσο από την πλευρά των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών.

Οι πολίτες που κάλεσαν εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια και βρήκαν εξαιρετικά χρήσιμη την εν λόγω πρωτοβουλία. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι η παροχή των νομικών συμβουλών αφορούσε και μη ασφαλισμένους. Από όλους τονίστηκε ότι μια τέτοια πρωτοβουλία είναι ιδιαιτέρως σημαντική σε συνθήκες μη κανονικές σαν και αυτές που βιώνουμε.

Η Διεύθυνση της ARAG HELLAS, μετά το ανωτέρω feedback των Συνεργατών- Δικηγόρων της, αποφάσισε να συνεχίσει την εν λόγω δράση κάθε Πέμπτη του μηνός Μαΐου 2020, στα τηλέφωνα των Δικηγόρων και τις ώρες που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.ARAG.gr

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους συμμετέχοντες Δικηγόρους του δικτύου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στηρίζοντας την εν λόγω πρωτοβουλία μας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]