Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με ανακριβείς αναφορές στην ασφαλιστική City Insurance

Επιστολή απέστειλε η CITY INSURANCE στον εκδότη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ κ. Αναστάσιο Καραμήτσου σχετικά “με ανακριβές δημοσίευμα της εφημερίδας σχετικά με την ασφαλιστική εταιρεία City Insurance”

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμοι Κύριοι στο protothema.gr,

Επικοινωνούμε μαζί σας καθώς περιήλθε σε γνώση μας ανυπόγραφο άρθρο υπό τον τίτλο «Πώς ρουμανικές ασφαλιστικές ταλαιπωρούν και «αρμέγουν» Έλληνες πελάτες – θύματα», το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 15 Ιουλίου 2020. Σε απάντηση και προς αποκατάσταση των πολλών ανακριβών και ψευδών αναφορών που βρίθουν στο εν λόγω δημοσίευμα αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της City Insurance στην Ελλάδα, θέτουμε στη διάθεσή σας τα ακριβή στοιχεία και τα πραγματικά γεγονότα, τόσο για την ορθή ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού όσο και για τη διαφύλαξη του ονόματος της Εταιρείας μας.

Επίσης, λυπούμαστε βαθύτατα καθώς ως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία και το αξιόπιστο του μέσου που υπηρετείτε, θεωρούμε ότι οφείλατε προτού προβείτε στην όποια δημοσίευση να είχατε επικοινωνήσει με την Εταιρεία προς διασταύρωση των στοιχείων σας.
Παρατίθενται ακολούθως αναληθείς ισχυρισμοί που αναφέρονται στο δημοσίευμα και η ανασκευή τους σημείο προς σημείο.

Δείτε όλη την επιστολή της CITY INSURANCE

City Insurance response to Protothema.gr – 15 07 2020

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]