Αχαΐα: Αστυνομικός και Ιερέας σε απάτη με ασφαλιστικές αποζημιώσεις

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας βρέθηκε την Παρασκευή, κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ερευνώντας καταγγελίες που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αφορούν στη συμμετοχή ένστολου σε απάτη που σχετίζεται με τη λήψη αποζημιώσεων από ασφαλιστικές εταιρείες για “μαϊμού” κλοπές οχημάτων. Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν βεβαιωθεί τρεις περιπτώσεις απάτης και μια απόπειρα, ενώ εξετάζονται συνολικά 10 περιπτώσεις.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και Ιερέας από την περιοχή της Αιγιάλειας. Οι εμπλεκόμενοι προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα καταλογίζονται σε βάρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν δρομολογηθεί ο διαδικασίες για τη λήψη της απόφασης να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ένστολος, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ ο Ιερομόναχος αναμένεται να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του, κατόπιν εισήγησης του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμου.

Ο Αστυνομικός κατά το παρελθόν υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και πλέον έχει μετατεθεί σε υπηρεσία εντός του Νομού.  O αρχιμανδρίτης διαμένει σε μοναστήρι κοντά στο Αίγιο και είναι εφημέριος σε ναούς χωριών της Συμπολιτείας. Το Σάββατο ο ένστολος και ο κληρικός και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, καθώς το ύψος της απάτης δε ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.

Πηγή: Tempo24

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]