Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με νέο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

Τα εγκαίνια των γραφείων του διοικητικού υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ τελέστηκαν την Παρασκευή 1 Μαρτίου με τη στήριξη εκατοντάδων φίλων και συνεργατών  που τίμησαν αυτή τη νέα στρατηγική επένδυση της Εταιρείας. Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσηλωμένη στο σχεδιασμό σταδιακής και κερδοφόρας ανάπτυξης, προχώρησε σε αυτό το άνοιγμα στην αγορά της Θεσσαλονίκης στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της αλλά και στην άμεση, άρτια και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της στην ευρύτερη περιοχή.

Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν εκ μέρους της Εταιρείας οι κύριοι κ.κ.: Αχής Θεόδωρος, Μέλος Δ.Σ., Αχής Χρήστος, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης, Αχής Κωνσταντίνος, Τεχνικός Διευθυντής, Αχής Παύλος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Κινδύνων, Τσακατούρας Γεώργιος, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, Καλύβας Άρης, Διευθυντής Υποκαταστήματος Λάρισας

Επικεφαλής του υποκαταστήματος είναι ο κ. Αλέξανδρος Μπόζας, Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου & Κεντρικής Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία τόσο σε διευθυντικές διοικητικές θέσεις, όσο και στη διαμεσολάβηση. Την Διοικητική Υποστήριξη του  Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει η κα. Γκιόση Ελένη.

Ο κύριος Μπόζας δήλωσε στο Insuranceforum.gr: “Από τις αρχές του 2019 η Ορίζων Ασφαλιστική προχώρησε σε μια στρατηγική επένδυση δημιουργώντας το νέο Διοικητικό Υποκατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχοι είναι η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του Δικτύου των Συνεργατών στην περιοχή ευθύνης του Υποκαταστήματος. Είμαστε επικεντρωμένοι στον Επαγγελματία Ασφαλιστή, που σημειωτέο αποτελεί το μόνο δίκτυο διανομής και πώλησης των προϊόντων μας. Εκ μέρους της Διοίκησης της Εταιρείας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που παρευρέθηκαν σήμερα εδώ στα γραφεία μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.”

Η εταιρεία εμπιστεύεται την ανάπτυξή της στα νέα της στελέχη, αποσκοπώντας  να προσελκύσει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και ήθους, που να έχουν όραμα και διάθεση να συμπορευθούν με τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της.

Την εκδήλωση κάλυψε το Insuranceforum.gr.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]