Η OMΝΥΩ στο Μoney Show με το καινοτόμο πρόγραμμα ΧΡΥΣΗ ΥΓΕΙΑ

Τριήμερη παρουσία (19-21 Μαΐου) στο Money Show που γίνεται στη Θεσσαλονίκη έχει η μεσιτική εταιρεία ΟΜΝΥΩ και απευθύνει Ανοιχτή Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης.

Στο περίπτερο της, που είναι ανοικτό στο κοινό, τα στελέχη της εταιρείας θα ενημερώνουν για την ασφαλιστική δραστηριότητά της και την έως σήμερα στοχευμένη –εξειδικευμένη ανάπτυξή της.

Την Κυριακή από τις 12.00 έως τις 14.00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΜΝΥΩ κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης με τους συνεργάτες του, θα παρουσιάσουν αναλυτικά το ασφαλιστικό πρόγραμμα ΧΡΥΣΗ ΥΓΕΙΑ το οποίο και προωθείται στην αγορά σε τρείς «εκδοχές» .

Στο δίωρο αυτό η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών είναι ελεύθερη.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αποτελεσματική ανάπτυξη της μεσιτικής στην κατάρτιση ενός ασφαλιστικού προγράμματος. Επίσης θα δουν αναλυτικά τα προνόμια-πλεονεκτήματα του ‘’ΧΡΥΣΗ ΥΓΕΙΑ’’ στην 1βάθμια και 2βάθμια υγεία και πώς η ανάπτυξή του στην αγορά αποτελεί μια «έξυπνη» , «συμφέρουσα» και «αποτελεσματική» επιλογή.

Από το παρακάτω link μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για την παρακολούθηση της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας παρουσίασης.

https://form.jotformeu.com/63544936106357
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς δραστηριοτήτων της ΟΜΝΥΟ
Τηλ. 2310 301300
Email: info@omnio.gr
Τομπάζη 20, Θεσσαλονίκη

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]