Η MEGA BROKERS SA στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!

Η MEGA BROKERS επιβράβευσε τους συνεργάτες της, που διακρίθηκαν παραγωγικά, με ένα ταξίδι σε μία από τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο, στο Άμστερνταμ. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συνεργάτες και στελέχη της εταιρίας σε ένα 4ημερο ταξίδι.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με περιήγηση με πλοιάριο και βόλτα στους υδάτινους δρόμους της πόλης χτισμένης πάνω σε ενενήντα νησιά δίπλα στα κουκλίστικα σπιτάκια του 17ου αιώνα, διασχίζοντας μια από τις 1.400 γέφυρες σε έναν από τους πιο γραφικούς και δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη.
Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού υπήρξε η επίσκεψη στη Χάγη, την έδρα της Ολλανδικής Κυβέρνησης που ακόμα διατηρεί την αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια του 17ου αιώνα, δια μέσου του πανέμορφου παραλιακού θέρετρου Scheveningen. Παράλληλα οι συμμετέχοντες του ταξιδιού επισκέφτηκαν το εργοστάσιο των γνωστών κεραμικών Royal Delft στην πανέμορφη πόλη Ντέλφτ.
Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με εκδρομή στο Βόρειο μέρος της Ολλανδίας με κατεύθυνση προς τα ψαροχώρια Βόλενταμ και Μάρκεν. Στη διαδρομή θαύμασαν αρκετούς από τους 955 ανεμόμυλους της περιοχής αλλά και κατοίκους χωριών με παραδοσιακές ολλανδικές φορεσιές.

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο εστιατόριο της πόλης το Van Rijn. H μοντέρνα διακόσμηση και η ατμόσφαιρα με την καλή κουζίνα και το μπαρ του το κατατάσσει σε ένα από τα κορυφαία σημεία στην πλατεία Rembrandt.

Το αξέχαστο ταξίδι ικανοποίησε όλους τους συνεργάτες και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, την ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων 2016-2017 της MEGA BROKERS SA στη συναρπαστική και μοναδική Νορβηγία!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]