Η INTERLIFE μεγάλος χορηγός στο 4ο “SAIL FOR PINK”

Την εκστρατεία Sail for Pink” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στήριξε ως μεγάλος χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική.

 Με το σύνθημα «η ελπίδα ζει και βασιλεύει» και με σύμβολο τη γοργόνα, το 4ο Sail for Pink” είχε στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Φέτος, η εκστρατεία περιελάμβανε, εκτός από τον καθιερωμένο πλέον συμβολικό Ιστιοπλοϊκό Αγώνα στο Θερμαϊκό, Πορεία Ελπίδας από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Λιμάνι, όπου είχε τοποθετηθεί ο «Τοίχος της Ελπίδας». Εκεί οι συμμετέχοντες άφησαν μηνύματα για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, την αξία της πρόληψης και την ενίσχυση της ελπίδας για ίαση του καρκίνου του μαστού, εκφράζοντας συμπαράσταση στις γυναίκες που νοσούν. Αξίζει να σημειωθεί η δυναμική παρουσία της Διοίκησης και των εργαζομένων της Εταιρίας, τόσο στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα όσο και στην Πορεία Ελπίδας.

Η INTERLIFE συμμετέχει με ευαισθησία υποστηρίζοντας τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης που συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο, μεταδίδοντας μέσα από αυτή την καμπάνια ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]