Οι φορολογικές αλλαγές που επηρεάζουν τους ασφ. διαμεσ. είναι η κεντρική ενότητα στην 16η ημερίδα του insuranceforum.gr και του ΣΕΜΑ.

Τον τελευταίο καιρό ένας είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.  «Να προχωρήσω μόνος μου ή να συμπράξω με συναδέλφους;»

Τι εταιρεία συμφέρει να έχω; ΙΚΕ η ΑΕ; , Ατομική η ΟΕ;

Πώς τελικά θα υπολογιστούν οι εισφορές μου στον ΟΑΕΕ από την νέα χρονιά;

Ποιες είναι τελικά οι δαπάνες που μπορώ να δικαιολογώ ως έξοδα της επιχείρησής μου;

Όλοι γνωρίζουμε πως το φορολογικό έχει  αρκετές διαφοροποιήσεις για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε σχέση με άλλα επαγγέλματα.  Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα και πρακτική παρουσίαση που αφορά τις φορολογικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Μέσα από την ενότητα «Φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές στην πράξη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές» κατά την διάρκεια της 16ης ημερίδας του insuranceforum.gr και του ΣΕΜΑ, ο οικονομικός σύμβουλος Τηλέμαχος Μαλγαρινός θα μας παρουσιάσει μία περιεκτική εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης και πώς θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις οι ιδιοκτήτες ασφαλιστικών γραφείων.

Το φορολογικό αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα που θα αναλυθούν και θα συζητηθούν κατά την διάρκεια των εργασιών της 16ης ημερίδας του InsuranceForum.gr και του ΣΕΜΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο  ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel και ώρες 15.00 έως 21.00.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και όλες τις πληροφορίες της ημερίδας

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]