Η επέλαση των Lloyds

Αλλαγές στα Lloyds σχεδιάζει ο διεμήνυσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού  Bruce Carnegie-Brown σύμφωνα με την πρώτη ομιλία του σε συνέδριο.  Οι αλλαγές αυτές θα είναι ορόσημο στην πορεία των  Lloyds, καθώς μέσα από την εφαρμογή τους θα καθοριστεί και η επιτυχία του οργανισμού στο μέλλον.

Ο πρόεδρος των Lloyd’s Bruce Carnegie-Brown αναφερόμενος στην Google και την Amazon και τον ανταγωνισμό που προκαλούν στους παραδοσιακούς ασφαλιστές υπογράμμισε την ανάγκη αξιοποίησης και υιοθέτησης νέας τεχνολογίας και της προσαρμογής αυτής στις ανάγκες των πελατών του Οργανισμού. Προειδοποίησε δε, πως αν κάποιος δεν δεν αποτελέσει μέρος της αλλαγής, τότε κινδυνεύει να μηνέχει σχέση με το μέλλον και να αποκοπεί από την πραγματικότητα, διευκρινίζοντας ότι ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναλάβει προσωπική ευθύνη για την κινητοποίηση του κλάδου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κουνάμε το δάχτυλο μας μέσα στο νερό, πρέπει να βυθιστούμε μόνοι σε αυτό», συμπληρώνοντας, ότι το «το επόμενο κύμα που έρχεται είναι η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης».

Τέλος, ο ίδιος διευκρίνισε πως αν ο οργανισμός δεν γεφυρώσει το κενό με την καινοτομία τότε κάποιος άλλος θα κερδίσει έδαφος.

της Ελενας Ερμείδου

Πηγή: insuranceworld.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]