Η Dallbogg αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Enterprize Insurance

Η Dallbogg ασφαλιστική αναλαμβάνει τελικά το μεγάλο εγχείρημα να καλύψει τα ασφαλιστήρια της Enterprize Insurance Company (EIC). Έτσι, δεν μένει εκτεθειμένος κανένας ασφαλισμένος αλλά και κανένας διαμεσολαβητης. 

Η επιλογή της συγκεκριμένης ασφαλιστικής, έγινε με γνώμονα τη συνέχιση της κάλυψης όλων των ασφαλισμένων από τις 26/10/2016 και έως τη λήξη κάθε συμβολαίου της Enterprize Insurance, αλλά και τη δυνατότητα να αντιμετωπισθεί μηχανογραφικά το όλο εγχείρημα και από τις δυο πλευρές, χωρίς προβλήματα και μέσα στα χρονικά όρια που επέβαλαν οι περιστάσεις.

Έτσι, από τη Δευτέρα 24/10/2016 οι διαμεσολαβητές θα έχουν στη διάθεση τους για εκτύπωση τα σχετικά πιστοποιητικά κάλυψης (μέσω e-mail), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Dallbogg, είναι μια ασφαλιστική εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων με έδρα τη Σόφια Βουλγαρίας, ιδρύθηκε το 2008 και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς, από τον Ελβετικό κολοσσό Swiss Re.

H επιστολή της Enterprize Insurance: 

«Μετά από την πρόθεση του προσωρινού εκκαθαριστή της εταιρίας, να προχωρήσει σε τερματισμό της κάλυψης των ασφαλιστηρίων της Enterprise Insurance Company Plc (EIC) την 26η Οκτωβρίου 2016, σας πληροφορούμε τα εξής:

  1. Από τις 2 Οκτωβρίου, η Enterprise Hellas ξεκίνησε συζητήσεις με ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, ώστε να μην  αφήσει κανέναν κάτοχο ασφαλιστηρίου  της EIC χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και αντίστοιχα κανέναν από εσάς, ως διαμεσολαβητή, εκτεθειμένο.
  2. Η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας έγινε με γνώμονα την συνέχιση της κάλυψης όλων των ασφαλισμένων από τις 26/10/2016 και έως την λήξη κάθε συμβολαίου της EIC, αλλά και την δυνατότητα να αντιμετωπισθεί μηχανογραφικά το όλο εγχείρημα και από τις δύο πλευρές χωρίς προβλήματα και στα στενά χρονικά πλαίσια που μας επέβαλλαν οι περιστάσεις.
  3. Η υλοποίηση της συμφωνίας μας επιτεύχθηκε με την DALLBOGG ασφαλιστική μέσω της Europrotection Insurance Brokers και αναλάβαμε το κόστος αυτής εξ ολοκλήρου, ώστε την Δευτέρα 24/10/2016 να έχετε στην διάθεσή σας για εκτύπωση τα σχετικά πιστοποιητικά κάλυψης (μέσω email), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, προκειμένου να τα παραδώσετε στους ασφαλισμένους πελάτες σας.

Η  DALLBOGG, είναι μια ασφαλιστική εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας, ιδρύθηκε το 2008 και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς από τον Ελβετικό κολοσσό Swiss Re.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πρώην ασφαλισμένων της EIC, η 24ωρη εξυπηρέτηση των καλύψεων “Φροντίδα Ατυχήματος” και “Οδική Βοήθεια” θα συνεχιστεί κανονικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο τηλέφωνο 211 10 36555. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]