Ξεκίνησε το πρωτάθλημα ΠΑΣΦΕ 2019-2020

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα των ασφαλιστικών εταιρειών 2019-2020. Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα διοργανώνεται από τεχνικό υπεύθυνο σε γήπεδα 6×6 εγκεκριμένων προδιαγραφών UEFA. Υπάρχει διαιτησία και ιατρική κάλυψη σε κάθε αγώνα. Η κάθε αγωνιστική καλύπτεται δημοσιογραφικά και προβάλλεται σε social media και κλαδικό τύπο.

Οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος είναι:

Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ
AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
EUROLIFE ERB
HELLAS DIRECT
ALLIANZ HELLAS S.A.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι σήμερα

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε ο συγκλονιστικός πρώτος γύρος με την ομάδα του Φουφόπουλου (πρωταθλήτρια ΠΑΣΦΕ 2017-18) να βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς πρόκειται και για τη μοναδική, μέχρι τώρα, αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη επίθεση. Ακολουθούν στη βαθμολογία η Εθνική ασφαλιστική, η ERGO και η Ευρωπαϊκή Πίστη (περσινή πρωταθλήτρια και κυπελλούχος) που συμπληρώνει την πρώτη τετράδα. Ποδοσφαιρικές αρετές ωστόσο έχουν δείξει και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα κυνηγήσουν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη, ενόψει των ανοιξιάτικων αγώνων play off, που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή.

Παράλληλες εκδηλώσεις και κοινωνικό έργο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν κοινωνικό έργο, events για μικρούς και μεγάλους κ.α. Στις παροχές στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται αποδυτήρια, φυλασσόμενο parking, ειδικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Χορηγοί επικοινωνίας του πρωταθλήματος για άλλη μια χρονιά είναι το INSURANCE FORUM και η  INSURANCE INNOVATION.

SPONSOR
Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων
ΣΕΜΑ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]