Ολοκληρώθηκε το ΠΑΣΦΕ 2019-20 με νικήτρια την ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ολοκληρώθηκε το ΠΑΣΦΕ 2019-20

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2019-20 του πρωταθλήματος ασφαλιστικών εταιρειών (ΠΑΣΦΕ) με την ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής να κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο του πρωταθλητή, νικώντας με 3-1 στον τελικό την ομάδα του Φουφόπουλου, ενώ τρίτη κατετάγη η ERGO που επικράτησε 2-1 της Eurolife στο μικρό τελικό.

Όσο για το θεσμό του κυπέλλου, η Euler Hermes ήταν η ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 στον τελικό της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι ομάδες που έχουν στεφτεί πρωταθλήτριες ΠΑΣΦΕ είναι: Metlife (2014 και 2015), Ευρωπαϊκή πίστη (2016 και 2019), ERGO (2017), Φουφόπουλος (2018) και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική. Σε ότι αφορά στο κύπελλο ΠΑΣΦΕ οι σχετικοί τροπαιούχοι είναι: Eurolife (2016), Εθνική Ασφαλιστική (2017), Ευρωπαϊκή πίστη (2018 και 2019), Euler Hermes 2020.

Να σημειωθεί ότι το φετινό πρωτάθλημα διακόπηκε στις αρχές Μαρτίου με το ξεκίνημα της καραντίνας και επανεκκίνησε στις 15 Ιουνίου, κάτω από τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο ΠΑΣΦΕ 2019-20

  • Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ
  • Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ
  • ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
  • EUROLIFE ERB
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
  • AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
  • ALLIANZ HELLAS S.A.
  • HELLAS DIRECT

 

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.”

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2013 και σήμερα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE. Στο Π.ΑΣΦ.Ε. έως σήμερα έχουν συμμετάσχει κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης.

Περισσότερα για το ΠΑΣΦΕ στο και στο facebook 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]