Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19 πραγματοποιεί η KPMG με αφορμή τα νέα δεδομένα στο εργασιακό χώρο

H KPMG πραγματοποιεί έρευνα με τίτλο «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» η οποία διεξάγεται από το συμβουλευτικό τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι απάντηση στη συγκυρία εμφάνισης της νόσου Covid-19 και τη συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσής της, η οποία έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις συνθήκες εργασίας όλων των πολιτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Στόχος της έρευνας είναι η διερεύνηση των προκλήσεων που βιώνουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας σε σχέση με την εξ αποστάσεως εργασία, την εκ περιτροπής εργασία, ή την ανάγκη της καθημερινής τους παρουσίας τους στους χώρους εργασίας.

Η έρευνα απευθύνεται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που εργάζονται στην ελληνική επικράτεια είτε εξ αποστάσεως ή εκ περιτροπής, ή με φυσική παρουσία.

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν από την εν λόγω έρευνα αφορούν στις πολιτικές και τις μεθόδους που εφαρμόζουν οι εταιρείες, τον τρόπο με τον οποίο τις εκλαμβάνουν οι εργαζόμενοι και τι θα επιθυμούσαν επιπρόσθετα ώστε να παραμείνουν δραστήριοι, παραγωγικοί και εμψυχωμένοι την περίοδο αυτή. Το Βαρόμετρο σκοπεύει να αποτυπώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τον παλμό του εργασιακού περιβάλλοντος και τις διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται σύμφωνα με τις εξελίξεις του Covid-19.

Συγκεκριμένα, σκοπός της έρευνας «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων τα οποία θα είναι χρήσιμα στους εργαζόμενους, ώστε με το πέρας των ειδικών αυτών συνθηκών να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, καθώς και τις διοικήσεις των εταιρειών να προβούν στην επικαιροποίηση των πολιτικών οι οποίες αφορούν τις συνθήκες εργασίας την εποχή του Covid-19.

Μπείτε στο link για να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθειά μας, μέσα από την ολιγόλεπτη απάντηση του ερωτηματολογίου μας: https://survey.kpmg.gr/Survey/Default.aspx?QustID=DofAr8r%2bzJ8%3d

Τα αποτελέσματα της έρευνας «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» θα δημοσιεύονται στα social media και την ιστοσελίδα της KPMG στην Ελλάδα, αλλά και στην έγκριτη ιστοσελίδα ενημέρωσης insider.gr.

Μένουμε σπίτι, μαθαίνουμε, αλλάζουμε, δυναμώνουμε! Μένουμε ασφαλείς!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]