Νέα συμφωνία Ομίλου Ευρωκλινικής με την Εθνική Ασφαλιστική

Ολοκληρώθηκε η νέα συμφωνία του Ομίλου Ευρωκλινικής και της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία έρχεται να επισφραγίσει την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία των δύο ομίλων και να δώσει την δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής να κάνουν χρήση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας που παρέχει ο Όμιλος Ευρωκλινικής, με απευθείας κάλυψη τόσο στην Ευρωκλινική Αθηνών όσο και στην Ευρωκλινική Παίδων.

Με αφορμή την υπογραφή της νέας σύμβασης ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε και για τα επόμενα χρόνια μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική. Στον Όμιλο της Ευρωκλινικής έχουμε επιλέξει στρατηγικά να επενδύουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και αυτήν την ξεχωριστή και πιστοποιημένη ποιότητα θα συνεχίσουν να προτιμούν και να λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, προσέθεσε: “Στην Εθνική Ασφαλιστική, πρωταρχικός και διαρκής μας στόχος, είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Υγείας και περίθαλψης. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής, προσφέρει στους ασφαλισμένους μας πολλαπλά και σημαντικά οφέλη”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]