Το Ε.Ε.Α. εξασφαλίζει e-learning επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών απ’ όλη τη χώρα

Εντός των ημερών αναμένεται η σχετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την παράταση του χρόνου επαναπιστοποίησης περίπου 2.500 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ύστερα από σειρά πρωτοβουλιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Έχοντας την πεποίθηση για τη θετική ανταπόκριση του αρμόδιου Υπουργείου λόγω των συντονισμένων ενεργειών του Ε.Ε.Α. αλλά και του εύλογου του αιτήματος, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να προετοιμαστούν ώστε άμεσα, με την ανακοίνωση της υιοθέτησης της πρότασης παράτασης, να ενταχθούν στα ειδικά σεμινάρια επαναπιστοποίησης με τη μέθοδο e-learning, τα οποία διασφάλισε το Επιμελητήριο προκειμένου να διευκολύνει τους επαγγελματίες, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκονται ώστε να αποφύγουν την απώλεια της άδειάς τους.

Η επιλογή του e-learning έρχεται να συνδυαστεί και με τις αναγκαίες συνθήκες που επιβάλλει η συγκυρία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωναϊού και την προστασία της υγείας των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών.

Το Ε.Ε.Α. αναγνωρίζοντας την πίεση του χρόνου, έγκαιρα, παρότι ακόμα δεν ανακοινώθηκε επισήμως η θετική έκβαση της πρότασης, έσπευσε να εξασφαλίσει τα προγράμματα επανεκπαίδευσης του ΕΙΑΣ για τους τομείς Β και Γ και να τα παράσχει σε όσους τα χρειάζονται έχοντας διασφαλίσει έως και 45 ώρες επανεκπαίδευσης στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ, ανά άτομο και ανά πρόγραμμα.

Επισημαίνεται ότι το Ε.Ε.Α. συνεχίζοντας τις προσπάθειες διευκόλυνσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη τη χώρα σε συνεργασία με τα κατά τόπους Επιμελητήρια και Σωματεία του κλάδου εξασφάλισε τη συγκεκριμένη συνεργασία για τους επαγγελματίες σε όλη την επικράτεια.

Καλούνται στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι σε ετοιμότητα για να εκκινήσουν άμεσα την επαναπιστοποίησή τους μόλις ανακοινωθεί η παράταση.

Σημαντικό είναι ότι η μέριμνα που λαμβάνει, αφορά όχι μόνο την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης αλλά και την εύκολη οικονομικά και διαδικαστικά, πρόσβαση σε αυτά για κάθε επαγγελματία.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]