Εθνική Ασφαλιστική: Προχωράει σήμερα σε πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου στην ανατολική και στη δυτική Αττική, η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της απέναντι στους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους που πραγματικά δοκιμάζονται.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ασφαλιστική, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής (210-9099600),όπως επίσης και σε παράταση εξόφλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Στο πλαίσιο αυτό και δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές στις πληγείσες περιοχές, η Εθνική Ασφαλιστική προχωράει σήμερα 27/07/2018 σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων και με την πολύτιμη συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού της,η Εταιρεία προχωρά στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις αρμόδιες δομές για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]