Εσείς έχετε σκεφτεί να ασφαλιστείτε για απαγωγή εξωγήινων;

10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση δίνει ένα γραφείο στην Φλόριντα που ασφαλίζει ανθρώπους για ενδεχόμενη απαγωγή τους από εξωγήινους. Και τα εντυπωσιακά νούμερα συνεχίζονται, καθώς πάνω από από 6.000 έχουν υπογράψει αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ο Mike St Lawrence και το γραφείο του Altamonte Springs υπερασπίζονται αυτήν την καινοτομία τους και ταυτόχρονα υποστηρίζουν πως προστατεύουν όσους κινδυνεύουν από τους εξωγήινους. Το κόστος ενός τέτοιου συμβολαίου ανέρχεται στα 24,95 δολάρια ή 19.95 αν το πιστοποιητικό της ασφάλειας, το πάρεις σε ψηφιακή μορφή.

Στην πραγματικότητα όμως, αυτό το συμβόλαιο κρύβει μια μεγάλη δόση χιούμορ, καθώς όπως υποστηρίζει ο Mike St Lawrence:

«Προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι η όλη υπόθεση είναι για πλάκα. Τους βάζω να διαβάζουν όλους τους όρους όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι τα 10 εκατομμύρια θα καταβληθούν σε 10 εκατομμύρια χρόνια. Κοινώς, θα τους δίνω ένα δολάριο το χρόνο για όσο ζήσω εγώ ή όσο ζήσουν αυτοί».

Συμπλήρωσε πως αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το αστείο, τότε δεν συνεχίζει: «Δεν θέλω να κλέψω τον κόσμο».

Βέβαια, αν κάποιος αποφασίσει να ζητήσει την αποζημίωσή του, θα πρέπει να αποδείξει αυτό που λέει πως του συνέβη. Το συμφωνητικό λοιπόν προβλέπει αποδείξεις για το τι ήταν αυτό, από που κατάγεται, τι αριθμό είχε το UFO, φωτογραφία από τους εξωγήινους και τέλος μία υπογραφή από αυτούς.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]