Επικίνδυνος οδηγός θα καθαρίσει την πόλη του Αμπού Ντάμπι.

Ένας νεαρός από τα Αραβικά Εμιράτα συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και καταστροφή δημόσιας περιουσίας και ως μέρος αποζημίωσης του επιβλήθηκε κοινωνική εργασία στο Αμπού Ντάμπι.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αστυνομίας του Αμπού Ντάμπι, ο νεαρός φαίνεται να οδηγεί πάνω σε πεζοδρόμιο με όχημα χωρίς σιγαστήρα και να καταστρέφει φυτά και δημόσια περιουσία.

Του επιβλήθηκαν 23 πόντοι στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και κατάσχεση του αυτοκινήτου για 60 ημέρες. Εκτός από την παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι δήλωσε ότι ο νεαρός έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή άλλων πολιτών και ως εκ τούτου συνελήφθη και η υπόθεση του παραπέμφθηκε στη Εισαγγελία.

Ωστόσο, αντί της φυλακής, η εισαγγελική αρχή καταδίκασε τον άντρα σε κοινωνική εργασία, εστιαζόμενη στον καθαρισμό του δρόμου και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών.

Η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι προειδοποίησε ότι παρόμοια θα είναι τα πρόστιμα στο εξής για όσους βλάπτουν δημόσιες περιουσίες.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]