Επαφές στην Αθήνα για τους Talwar και Saacke της Qatar Insurance Company (capital.gr)

Στην Αθήνα φθάνουν σήμερα αργά το απόγευμα δύο επιτελικά στελέχη του Ομίλου της Qatar Insurance Company.

O Sunil Talwar, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου με αντικείμενο τις διεθνείς δραστηριότητες της ασφαλιστικής εταιρείας, και ο Gunther Saacke, Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Re, αναμένεται να έχουν αύριο και μεθαύριο συναντήσεις με υψηλόβαθμους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Στόχος της Qatar Insurance Company, είναι η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων στις οποίες έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα με ευρωπαϊκό όχημα την Qatar Insurance Company Europe LRD και εκπροσώπηση διά της QBrokers Hellas και διά της Nequs.

Στην κορυφή της ατζέντας του Ομίλου, είναι και η διαρκής διερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, και στον κλάδο του real estate, με γνώμονα την ενίσχυση των πρόσθετων αξιών για τους μετόχους της.

Οι κ.κ. Talwar και Saacke επιδιώκουν να ισχυροποιήσουν την συνεργασία τους με τους Έλληνες εκπροσώπους και συνεργάτες του Ομίλου QIC, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη του Ομίλου προς τα πρόσωπά τους.

Η όλη συνεργασία, που ουσιαστικά εγκαινιάστηκε μέσω της Qatar Re, του αντασφαλιστικού βραχίονα της Qatar Insurance Company, την άνοιξη του 2014, σχεδιάζεται να επεκταθεί και στους κλάδους των ναυτασφαλίσεων, ασφαλειών περιουσίας και της αστικής ευθύνης επαγγελματιών.

Τα δύο επιτελικά στελέχη της εταιρείας, που θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, πρόκειται να συναντηθούν με στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας που εκπροσωπούν διάφορους κλάδους.

Εξάλλου, αύριο, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 12:00, οι κ.κ. Talwar και Saacke θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Πηγή: www.capital.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]