Έναρξη των πληρωμών για τους δικαιούχους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE

Έναρξη των πρώτων πληρωμών για τους ασφαλισμένους ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο που ταλαιπώρησε χιλιάδες πολίτες.

Σε προτεραιότητα οι διακαιούχοι που είχαν στη κατοχή τους ασφάλειες ζωής. Η ημερομηνία έναρξης της πιστοποίησης είναι η 17η Οκτωβρίου 2016.

Σε σχετική ανακοίνωση προέβει ο Σύλλογος Ζημιοθέντων   έπειτα από την ανακοίνωση της τράπεζας της ελλάδος για την έναρξη των πληρωμών των αποζημιώσεων :

”Να κλαίει κανέις ή να γελάει;
Αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την έναρξη των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς.
Η εμπιστοσύνη μας έχει προ πολλού χαθεί και αναμένουμε έργα προς όφελος των ζημιωθέντων για να πειστούμε ως προς την καθοριστική αλλαγή του κλίματος. Αύριο θα μελετήσουμε την αναλυτική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ασπίδος και θα επανέλθουμε.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί προς την οριστική επίλυση του προβλήματος -αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της υπάρξεώς του- αλλά ταυτόχρονα αναμένει κινήσεις καλής θέλησης από αυτούς οι οποίοι έχουν σύρει στα δικαστήρια δεκάδες χιλιάδες αναίτιους ασφαλισμένους.”
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιριών http://www.aspispronia.gr.

 

 

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]