Βίντεο – Δείτε το πολυαναμενόμενο webinar «Καινοτόμες Τεχνικές Τηλεφωνικής Επικοινωνίας για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές»

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, διεξήχθη την Δευτέρα το πολυαναμενόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr, το πρώτο για το 2020, με τον Γιώργο Χανό. Με τις δηλώσεις συμμετοχών να ξεπερνούν τις 300, επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά νέοι που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση παρακολούθησαν το webinar με το πολύ ενδιαφέρον θέμα: «Καινοτόμες Τεχνικές Τηλεφωνικής Επικοινωνίας για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές» καθιστώντας σαφή την αξία της άρτιας τηλεφωνικής επικοινωνίας στο επάγγελμά μας.

Παρακολουθήστε εδώ όλο το webinar:

Στο συγκεκριμένο webinar οι συμμετέχοντες απέκτησαν ολοκληρωμένη αντίληψη για την έννοια της τηλεφωνικής επικοινωνίας και έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια δομημένη τηλεφωνική προσέγγιση σε έναν υποψήφιο πελάτη, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών.

Και αυτό το webinar προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AEGEAN INSURANCE, AIG, EUROCOVER INSURANCE LTD, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία είχε ως εξής:

  • Ιδιαιτερότητες τηλεφωνικής επικοινωνίας και Στυλ Τηλεφωνικής Συμπεριφοράς
  • Στόχοι Εξερχομένων Κλήσεων
  • Γενικές Αρχές Τηλεφωνικής Προσέγγισης, Κανόνες που διέπουν την συνομιλία μας με τον πελάτη και Στάδια στην Τηλεφωνική Προσέγγιση
  • Παροχή Κινήτρου για να μας ακούσει & ερωτήσεις που υποχρεώνουν σε Θετική Απάντηση
  • Χειρισμός πιθανών Αντιρρήσεων του Πελάτη
  • Αναγνώριση Μηνυμάτων Αγοράς και επιλογή του Πότε και Πώς θα κλείσουμε

Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία. Έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας. Έχει  πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 18.000 εκπαιδευτικές ώρες ως Εισηγητής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επιστημονικός Υπεύθυνος και Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχει κληθεί σε συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον ΕΟΠΠΕΠ για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και της ΕΕΔΕ. Συνεργάζεται με το ΕΙΑΣ από το 2006. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πάνω από 250 επιχειρηματικών projects (Marketing Plans, Sales Action Plans, Recruiting και Training Projects) για πολλές επώνυμες επιχειρήσεις.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]