«Γραμμή εκκίνησης το τέλος της καραντίνας»: Tο επίκαιρο webinar του Insurancewebinars.gr

Το Insurancewebinars.gr και ο Ιωάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach ετοιμάζουν ένα δωρεάν online webinar που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε εκ νέου και δυναμικά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μετά το τέλος της καραντίνας. Πόσο θα έχει αλλάξει το τοπίο; Τι προετοιμασία θα πρέπει να κάνουμε για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε; Ποια είναι τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε; Τι θα συμβεί στην αγορά; Τι θα γίνουν οι πελάτες μας; Πώς θα αντεπεξέλθουμε καλύτερα;

Ο κ. Μηλιάτσης θα απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα σε δύο διαδοχικές ψηφιακές συναντήσεις Δευτέρα 11 και 18 Μαΐου, 18:00-19:30 στο Insurancewebinars.gr.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Το webinar θα μεταδίδεται και Live από τη σελίδα του insuranceforum.gr στο Facebook

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Ποιος είναι ο βασικός φόβος των πελατών μας σήμερα;
  • Τι αλλαγές θα κάνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις;
  • Εσείς τι θα κάνετε;
  • Πρακτικές συμβουλές εκκίνησης.
  • Ψυχολογία ανάπτυξης.
  • Επίλογος.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]