«Άλλαξε ή άλλαξε επάγγελμα» Δείτε ξανά το πετυχημένο webinar του insurancewebinars.gr που συγκέντρωσε πάνω από 170 διαμεσολαβητές

Με εξαιρετική απήχηση διεξήχθη εχθές η διαδικτυακή ενημέρωση του Insurancewebinars.gr με εισηγητή τον Ιωάννη Μηλιάτση, Εκπαιδευτή Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach. Στις 18.00 το απόγευμα, εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφοριάς πάνω από 170 διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να αλληλεπιδράσουν στο webinar με τίτλο «Άλλαξε ή άλλαξε επάγγελμα».

Στο συγκεκριμένο webinar ο κ. Μηλιάτσης έδωσε πρακτικές συμβουλές για άμεση βελτίωση νοοτροπίας, τρόπου πωλήσεων και αποτελεσμάτων. Δείτε μέσω του καναλιού της Insurance Innovation στο Youtube το επιτυχημένο webinar

Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής έχει την ελευθερία να ορίζει ο ίδιος τους στόχους του. Με την καθημερινή του δραστηριότητα ορίζει το πώς και πότε θα κάνει πράξη τα όνειρά του. Η οικονομική του εξέλιξη βρίσκεται στα δικά του χέρια. Εξαρτάται από τη δική του δυναμικότητα, από τον αριθμό και το μέγεθος των συμβολαίων που θέλει να επιτύχει. Είναι ένας «επιχειρηματίας» που δεν επενδύει τον ίδιο του τον εαυτό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Κρίση, ψηφιοποίηση, κορονοϊός και πολλά άλλα έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου η εργασία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι πλέον extreme sport. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Ή αλλάζεις ή πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις επάγγελμα.

Τα webinars του insurancewebinars.gr απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρονται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Γιατί το τωρινό μοντέλο λειτουργίας δεν μας βοηθάει;
  • Πώς να αποκτήσεις 10X mindset;
  • 3 πράγματα που πρέπει να δείξεις σε 3”.
  • Τι δείχνεις στα social;
  • Γιατί πρέπει να παρουσιάζεις όσο περισσότερο μπορείς;
  • Έχεις δώσει 10.000 κάρτες;
  • Κλείνεις όπως πρέπει;
  • 10Χ mindset follow up.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική, αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]