ΒΙΝΤΕΟ | Δείτε ξανά τους Ασυμβίβαστους, τη μόνη εκπομπή του κλάδου χωρίς συμβιβασμούς.

Οι Ασυμβίβαστοι, η νέα ανατρεπτική εκπομπή του insuranceforum web tv, που ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο έκανε πρεμιέρα εχθές το απόγευμα κερδίζοντας ήδη από την πρώτη εκπομπή την αποδοχή του ασφαλιστικού κόσμου.

Με συμπαρουσιαστές τους κ.κ. Σταύρο Αθανασιάδη (ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών), Αριστείδη Βασιλειάδη (Γενικό Διευθυντή της Insurance Innovation) και Κυριάκο Μερελή (Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Διοικούσας Επιτροπής Ε.Ε.Θ., Ασφαλιστικό & χρηματοοικονομικό σύμβουλο) η νέα διαδικτυακή εκπομπή φιλοδοξεί να σας κρατάει παρέα για 60 λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάντα για θέματα της επικαιρότητας.

Στην πρώτη εκπομπή συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από την μη ένταξή τους στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη συμβολή του ΣΔΑΕ στην ανάδειξη του προβλήματος ενώ τους συμπαρουσιαστές προβλημάτισε το ερώτημα γιατί οι διαμεσολαβητές δεν εντάσσονται από τη πρώτη στιγμή σε αντίστοιχα προγράμματα στήριξης.

Συζήτηση ακολούθησε για το ποιος θα έπρεπε να είναι ο ρόλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην προάσπιση των δικαιωμάτων του επαγγέλματος.

Τέλος τις θερμότερες ευχές τους για καλή ασυμβίβαστη αρχή έδωσαν με απευθείας σύνδεση οι κ.κ. Δημήτρης Μουντάκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΟΑΔ και Κωνσταντίνος Λάσκος, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Θ. και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Παρακολουθήστε την πρεμιέρα της εκπομπής που θα μεταδίδεται κάθε τρίτη Τρίτη του μήνα στις 19.00 στο www.insuranceforum.gr/webtv και από τα social media.

Μη χάσετε τη δεύτερη εκπομπή στις 20 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ το web tv του insuranceforum.gr καθώς και το νέο πρόγραμμα της σαιζόν

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]