“Black Friday και ασφάλειες” το θέμα της αυριανής εκπομπής των «Ασυμβίβαστων» στο Insurance Forum Web TV!

Αυριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 και οι “Ασυμβίβαστοι” θα ασχοληθούν με ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που απασχολεί τον κλάδο κάθε χρόνο τέτοια εποχή και είναι -ποιό άλλο- απο τις εκπτώσεις που γίνονται απο ασφαλιστικές εταιρείες αλλα και πλατφόρμες πολυτιμολόγησης με την ευκαιρία της BLACK FRIDAY.

Σημαντικές θα είναι και οι παρεμβάσεις της οικονομολόγου και συγγραφέα του βιβλίου “IDD, ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων” κας Μυρτώς Χαμπάκη καθώς και του δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω – Φορολογικού Συμβούλου και Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητής κ. Αργύρη Αργυριάδη.

Κατα την διάρκεια της εκπομπής θα μάθουμε τί ακριβώς αναφέρει η νομοθεσία για τις εκπτώσεις και τις προσφορές και ποιές είναι οι υποχρεώσεις των διαμεσολαβητών αλλα και των ασφαλιστικών εταιρειών και με την βοήθεια των καλεσμένων θα ορίσουμε τί ακριβώς πρέπει να τηρείται απο όλες τις πλευρές.

Οπως πάντα, χωρίς συμβιβασμούς, με «ανοιχτά χαρτιά» και με το χιούμορ των τριών συμπαρουσιαστών που είναι οι κ.κ. Σταύρος Αθανασιάδης (Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών), Αριστείδης Βασιλειάδης (Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation) και Κυριάκος Μερελής (Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Διοικούσας Επιτροπής Ε.Ε.Θ., Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος).

«Οι Ασυμβίβαστοι» είναι η νέα διαδικτυακή εκπομπή που φιλοδοξεί να σας κρατάει παρέα για 60 λεπτά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πάντα για θέματα της επικαιρότητας.

«Οι Ασυμβίβαστοι» συμβιβάζονται μόνο με τη μέρα και την ώρα της εκπομπής…και με το κανάλι που τους φιλοξενεί!

Παρακολουθείστε τους «Ασυμβίβαστους» αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 ακριβώς στις  19.00 στο  www.insuranceforum.gr/webtv καθώς και από τα social media του insuranceforum.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]