Ένας χρόνος The Insurer!

Αριστείδης Βασιλειάδης

Γενικός Διευθυντής Insurance Innovation

Τέτοια εποχή πέρσι έφτασε στα χέρια μου το πρώτο τεύχος του The Insurer. Ήμουν ιδιαίτερα περήφανος που μετά από 8 και πλέον χρόνια δραστηριότητας στον ασφαλιστικό κλάδο προχωρούσαμε στην πρώτη έντυπη έκδοσή μας. Στον χρόνο που μας πέρασε, στα 4 πρώτα τεύχη μας, οι προσπάθειές μου επικεντρώθηκαν στο να τηρήσω την αρχική μου δέσμευση: να σας παραδίδουμε κάθε τρίμηνο ένα περιοδικό με ύλη απόλυτα στοχευμένη στους επαγγελματίες του κλάδου. Ένα περιοδικό που θα το διαβάζει με ενδιαφέρον ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, όπου και αν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ελπίζω και εύχομαι να το πετύχαμε!

Στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του The Insurer, καταφέραμε να έχουμε σχεδόν 1.300 συνδρομητές από όλη την Ελλάδα – από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Ειδικά μάλιστα σε αυτή την περίοδο, που λόγω των περιοριστικών υγειονομικών πρωτοκόλλων η επικοινωνία μέσω των συνεδρίων μας είναι αδύνατη, το The Insurer αποτέλεσε ακόμη έναν τρόπο επικοινωνίας, ειδικά με τις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπου δραστηριοποιούνται εκατοντάδες συνάδελφοι.

Μέσα σε αυτό το αντίξοο διάστημα της πανδημίας, αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμη ένα τολμηρό βήμα μπροστά. Το Insurance Forum Web Tv είναι πλέον πραγματικότητα και αποτελεί το νέο και μοναδικό κανάλι διαδικτυακής ενημέρωσης για τον κλάδο. Τη στιγμή που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πολλές εκπομπές θα έχουν ήδη ενταχθεί στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του διαδικτυακού καναλιού μας με ενημερωτικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο. Στόχος μας είναι να ενταχθούν ακόμα περισσότερες εκπομπές και στο μέλλον.

Ο χρόνος που πέρασε, μέσα από αυτές τις σελίδες, πραγματικά μας έφερε πιο κοντά. Οι δυσκολίες της πανδημίας γέννησαν ακόμα ένα μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για τον κλάδο μας, που θα μας φέρει πιο κοντά παρά τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούμε. Εμείς στην Insurance Innovation, αφού όλες οι δυσκολίες του σημερινού περιβάλλοντος μάς έχουν πεισμώσει, δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, πιο αποτελεσματικοί και εντελώς προσηλωμένοι στον στόχο μας, να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεπούς ενημέρωσης με τη διαμεσολάβηση.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]