Βίντεο | Το στρογγυλό τραπέζι συζήτησης του 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά σε digital περιβάλλον από την ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr. Στη διάρκεια των 3 ωρών διεξαγωγής του συνεδρίου έγινε αντιληπτό το γεγονός πως η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Η πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο “Οι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα” ξεκίνησε με ένα στρογγυλό τραπέζι συζήτησης με συμμετέχοντες τους κ.κ.:

  • Αριστείδη Βασιλειάδη, Γενικό Διευθυντή Insurance Innovation
  • Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency ΙΙ, ARAG SE
  • Γιάννη Μηλιάτση, Εκπαιδευτή Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach

Ο κ. Βασιλειάδης ως συντονιστής της συζήτησης ρώτησε τους καλεσμένους του για τις νέες τάσεις ασφάλισης, για τους προβληματισμούς της ασφαλιστικής αγοράς στην Ευρώπη, τον Digital καταναλωτή και τα εργαλεία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Πιο συγκεκριμένα, τέθηκαν οι παρακάτω ερωτήσεις:

  • Ποιες είναι οι νέες τάσεις ασφάλισης και τι προϊόντα έρχονται στο άμεσο μέλλον;
  • Τι σημαίνει προσαρμοσμένα προϊόντα; Μήπως μεταπηδούμε λίγο λίγο από τα πακέτα ασφάλισης και οδεύουμε πως τα εξατομικευμένα προϊόντα;
  • Ποιες οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί της ασφαλιστικής αγοράς στην Ευρώπη;
  • Ποιος είναι ο Digital καταναλωτής εν έτη 2020 και τι  έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στις συνήθειες των καταναλωτών;
  • Τι πρέπει να αλλάξει στις συνήθειες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή σε αυτό το περιβάλλον;
  • Υπάρχουν εργαλεία για να βοηθήσουν τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή σε αυτήν την νέα εποχή;

Δείτε όλη τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us