Βίντεο | Παναγιώτης Κατσαϊδώνης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, PKDATA SOFTWARE στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference διεξήχθη για πρώτη φορά σε digital περιβάλλον από την ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr. Κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης, μέσα από τις πλούσιες παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών ήταν πως η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Ο Παναγιώτης Κατσαϊδώνης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, PKDATA ξεκίνησε με την ομιλία του τη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου με τίτλοΟι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα”. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πρόκληση της προσαρμογής του Ασφαλιστικού Συμβούλου στο νέο ψηφιακό περιβάλλον.

“Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι εδώ και αλλάζει τον κόσμο, αλλάζει τη δουλειά μας. Φυσικά και ο τρόπος που δουλεύουμε μέχρι σήμερα δεν είναι πλέον επαρκής. Κάθε επαγγελματίας που δεν ενεργεί άμεσα να λύσει ή να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία θέτει σε κίνδυνο και απειλεί την ίδια του την επαγγελματική ύπαρξη. Πολλοί λοιπόν, γνωρίζετε ή αισθάνεστε ότι πρέπει να λάβετε δράση αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, πράγμα καθόλου εύκολο γιατί το κάθε ένας έχει μία διαφορετική θέση μέσα στο οικοσύστημα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης”, ανέφερε ο κ. Κατσαϊδώνης κατά τη διάρκεια του conference.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]