Βίντεο | O Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, INTERAMERICAN στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά σε digital περιβάλλον από την ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr. Στη διάρκεια των 3 ωρών διεξαγωγής του συνεδρίου έγινε αντιληπτό το γεγονός πως η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, INTERAMERICAN εισήγαγε την πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο “Οι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα”με την ομιλία του σχετικά με τα ψηφιακά εργαλεία του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

“Τα πράγματα αλλάζουν αν δεν έχουν αλλάξει ήδη και οι αλλαγές που συντελέστηκαν το τελευταίο διάστημα ήταν μεγάλες και κάποιες από αυτές δεν ήταν παροδικές αλλά ήρθαν και θα μείνουν. Και η ασφάλιση μετασχηματίζεται και μετασχηματιζόμαστε όλοι στην ασφάλιση, και οι ασφαλιστικές εταιρείες και η διαμεσολάβηση. Τους τελευταίους μήνες έχουν συμβεί πολλά και βίαια πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εταιρείες προσπάθησαν να βάλουν στην πράξη όλη την υποδομή που είχαν αναπτύξει τόσα χρόνια αναφορικά με το digitalization. Ο σύγχρονος σύμβουλος πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.”, ανέφερε ο κ. Ηλιακόπουλoς κατά τη διάρκεια του conference.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]