Βίντεο | Ο Δημήτρης Τσεκούρας στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020 έριξε την ψηφιακή του αυλαία για φέτος με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή. To συνέδριο που κάθε χρόνο αποτελεί τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος, λόγω της πανδημικής υγειονομικής κρίσης του COVID-19 μεταδόθηκε για πρώτη φορά σε digital περιβάλλον από την ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr. 

Στη διάρκεια των 3 ωρών διεξαγωγής του συνεδρίου έγινε αντιληπτό το γεγονός πως η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Ο Δημήτρης Τσεκούρας, CEO, ARAG SE HELLAS ξεκίνησε τις εταιρικές ομιλίες με μία πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση σχετικά με τη Νομική Προστασία και τον COVID-19.

Ο κ. Τσεκούρας ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή της ομιλίας του: “Οι ελληνικές ασφαλιστικές επιχειρήσεις και η αγορά μας γενικότερα, που νομίζω ότι περισσότερες δούλεψαν με το σύστημα της απασχόλησης από το σπίτι, έδειξε καλά αντανακλαστικά και πήρε γρήγορες αποφάσεις για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της πανδημίας. Ο όμιλος της ARAG γρήγορα, χωρίς δισταγμό και με αντανακλαστικά άμεσα, αποφάσισε εξ αρχής το μοντέλο του home office, της εργασίας από το σπίτι. Η πρώτη προτεραιότητα ήταν η ασφάλεια του προσωπικού. Η δεύτερη προτεραιότητα και ο σκοπός ήταν ένας: να εξασφαλιστεί όσο γίνεται η αδιατάρακτη επικοινωνία πελάτη και του συνεργάτη με την εταιρεία.”

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]