Βίντεο | Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency ΙΙ, ARAG SE στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference εν μέσω υγειονομικής κρίσης διεξήχθη σε digital περιβάλλον. Κεντρικό μήνυμα που απέστειλαν οι αξιόλογοι ομιλητές στους εκατοντάδες συμμετέχοντες ήταν ότι η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency ΙΙ, ARAG SE στην εισαγωγική ομιλία της άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου και εκφώνησε μία πολύ σημαντική ομιλία για τις επιπτώσεις του Covid-19 στην Ασφαλιστική βιομηχανία.

“Οι πρωτοφανείς συνθήκες λοιπόν, που βιώσαμε ως πολίτες της Ελλάδας αλλά και ως παγκόσμιοι πολίτες ενός κόσμου σε συνθήκες lockdown άλλαξαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την οπτική μας για τον κόσμο. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες το δεδομένο και αυτονόητο μετατράπηκαν σε κάτι ξένο, η υγεία μας έγινε προτεραιότητα, η εργασία μας άλλαξε μορφή, η έννοια της Ασφάλειας απαιτούσε τον αυτοπεριορισμό και η ζωή μας μέσα σε λίγες μέρες έγινε κάτι άλλο, κάτι άγνωστο, κάτι ανασφαλές, κάτι ρευστό. Η πανδημία έχει διαφορετικές προεκτάσεις, υγειονομικές, κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές και σαφώς ψυχολογικές. Όλες οι κατηγορίες των προεκτάσεων της πανδημίας είναι εξίσου σημαντικές και θα επηρεάσουν κάθε μία με τον τρόπο της το μέλλον της οικονομίας, που βέβαια θα συμπαρασύρει μαζί του το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου.”, ανέφερε η κα. Χαμπάκη στην αρχή της ομιλίας της.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]