ΒΙΝΤΕΟ | Η Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020 ολοκλήρωσε τις εργασίες του με απόλυτη επιτυχία και για πρώτη φορά σε digital περιβάλλον μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας thinc.gr. Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου ήταν πως η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Η Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συμμετείχε στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο “Οι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα”. Με την ομιλία της «Η online Ασφάλιση ως εργαλείο πωλήσεων των Διαμεσολαβητών» παρουσίασε το ειδικό λογισμικό της εταιρείας το Sales For Net.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Η κα. Καψάλη στην ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η νέα πραγματικότητα, όπως διαμορφώθηκε στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι βέβαιο ότι επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας τους με τους πελάτες τους. Μία καινοτομία της INTERLIFE που αναπτύχθηκε το 2015, πριν πέντε χρόνια δηλαδή, σήμερα χαρακτηρίζεται αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εμείς στην INTERLIFE έχουμε εκτιμήσει τις προοπτικές του διαδικτύου ως ένα ακόμη κανάλι πρόσκτησης εργασιών στα χέρια των διαμεσολαβητών. Πιστεύουμε δηλαδή, ότι η ιντερνετική πώληση πρέπει να είναι αγαθό και προνόμιο του κάθε διαμεσολαβητή. Για αυτό το λόγο αναπτύξαμε ένα ειδικό λογισμικό το Sales For Net, το οποίο το παρέχουμε εντελώς δωρεάν στους 2.000 διαμεσολαβητές που συνεργάζονται μαζί μας. To Sales For Net είναι μία ιντερνετική πλατφόρμα, που η INTERLIFE με τα δικά της τεχνικά μέσα την ενσωματώνει εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας, στο site κάθε διαμεσολαβητή και έτσι, αυτή η ιστοσελίδα μετατρέπεται σε μία ιστοσελίδα online ασφάλισης. Ο συνεργάτης μας δηλαδή, με αυτό τον τρόπο, αποκτά το δικό του e-shop.”

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]