Βίντεο | Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference 2020

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference που για πρώτη φορά διεξήχθη σε digital περιβάλλον έστειλε στην ασφαλιστική αγορά ένα μήνυμα μέσα από τις πλούσιες παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών, η τεχνολογία με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ήρθε να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην ομιλία του αναφέρθηκε στους παραδοσιακούς κινδύνους και τη σύγχρονη ασφαλιστική αντίληψη.

“Οφείλουμε να ομολογήσουμε όλοι ότι η ασφαλιστική αγορά βρέθηκε σε ετοιμότητα σε μια δύσκολη περίοδο και πρωτόγνωρη για όλο τον κόσμο. Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ξεπεράσαμε τουλάχιστον αυτήν την φάση με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλοι ζούμε σε ένα νέο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει και τις συνθήκες για να κάνουμε με διαφορετικό τρόπο τη δουλειά μας. Η τηλεργασία είναι εδώ, η ηλεκτρονική επικοινωνία έχει παγιωθεί, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι αναντικατάστατες, οι ενέργειες και οι δραστηριότητες του επαγγέλματος μας έχουν πάρει ένα νέο δρόμο που δεν μπορεί να παρεκκλίνει από αυτά που γίνονται διεθνώς. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αρκετά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αλλά και που πρέπει να αναδείξουμε ως ευκαιρίες”, ανέφερε ο κ. Τσακατούρας στην αρχή της ομιλίας του.

Δείτε όλη την ομιλία στο παρακάτω βίντεο:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούσαν να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference παρέμεινε πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, να θέτουν ερωτήματα και να επισημαίνουν θέματα σε ένα ενεργό chat. Οι ομιλητές συμμετείχαν σε αυτήν τη δυνατότητα ψηφιακής αλληλεπίδρασης απαντώντας σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Επισκεφτείτε το Thinc.gr και δείτε όλο το πλούσιο υλικό του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]