Το ασφαλιστικό Συνέδριο του Insuranceforum.gr σήμερα στον Βόλο

32ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr και του ΣΥ.Δ.Α.Μ.

«Τα Νέα Δεδομένα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, 17.00 – 20.30

* Domotel Xenia Volos, Βόλος *

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) υποδέχεται για τρίτη χρονιά το Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στην πόλη του Βόλου. Η ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλικής πόλης έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο για ενημέρωση και επιμόρφωση πράγμα που την εντάσσει σε έναν από τους πρωταρχικούς σταθμούς του δημοφιλούς κύκλου των πανελλαδικών ενημερωτικών συνεδρίων του InsuranceForum.gr και της Insurance Innovation.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο με τίτλο «Τα Νέα Δεδομένα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» θα διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και 17.00 – 20.30 στο Domotel Xenia Volos.

Στον μυχό του Παγασητικού κόλπου και υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το 32ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr και του ΣΥ.Δ.Α.Μ. αποσκοπεί στην ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της περιοχής για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική βιομηχανία σε ένα θεσμικά και τεχνολογικά αλλαγμένο περιβάλλον. Επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους στην καθιερωμένη συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Βόλο.

Έμπειρα στελέχη του κλάδου, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων θα παρευρεθούν στο συνέδριο και θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους όλες τις σχετικές εξελίξεις με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σημαντικότερες αλλαγές που έχουν επέλθει με την εφαρμογή του Ν.4583/2018 που προσάρμοσε την πολυσυζητημένη Οδηγία IDD στο Ελληνικό Δίκαιο. Παράλληλα, θα συζητηθούν η επιρροή του κανονισμού GDPR στην καθημερινή λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου αλλά και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία κατά τη γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος.

Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα μιλήσουν οι κ.κ.

  • Τσεκούρας Δημήτρης, CEO ARAG SE
  • Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική
  • Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE
  • Γιώργος Ραλλάκης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Το Συνέδριο συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Χορηγοί Συνεδρίου: AIG, ARAG, ERGO HELLAS, DAS HELLAS, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AEGEAN INSURANCE, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, EXPERTO CREDE.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ – taxydromos.gr – ASTRA TV – akrorama – myvolos.net – thessaliaeconomy.gr – thessalikipress.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]