ΤΗΙΝC – Η Brain Insurtech αυξάνει την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference επιστρέφει στις 13 Μαρτίου με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα και με υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Το φετινό Συνέδριο δίνει έναυσμα για σκέψη έχοντας ως σύνθημα και διακριτικό τίτλο το Τ Η Ι Ν <. Στο πλαίσιο αυτό κεντρική ενότητα του συνεδρίου θα αποτελέσουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έρχονται να παρουσιάσουν το όραμά τους για την επόμενη δεκαετία. Στην θεματική ενότητα λοιπόν, “Οι αλλαγές που φέρνουν στη διαμεσολάβηση οι start ups του κλάδου” ο Βασίλης Πλαβός, Chief Executive Officer, Brain Insurtech θα μας μιλήσει για τo “Πως ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων μέσω του Digital Transformation“.

Όπως είναι γνωστό, ο κλάδος μας, σε ασφάλιση ζωής & υγείας παγκοσμίως, χάνει εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα λόγω πολύπλοκων και χρονοβόρων διαδικασιών. Είναι μεγάλος κλάδος, από τους πιο παραδοσιακούς, με πολλές διαδικασίες να γίνονται χειροκίνητα μέχρι και σήμερα.

Στην ασφάλιση ζωής και υγείας, η αγορά χάνει 1 στους 4 νέους πελάτες, λόγω κακής εμπειρίας πελάτη και πολύπλοκων back-office διαδικασιών. Κατ’ αυτό τον τρόπο, το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο χάνει, περισσότερα από 1,3 δισ. € από νέα ετήσια καθαρή παραγωγή.

Η Brain Insurtech είναι μία B2B εταιρεία τεχνολογίας και αναπτύσσει λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την ασφαλιστική αγορά να γλυτώσει εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων.

Με τις λύσεις της Brain Insurtech γίνονται οι διαδικασίες πολύ πιο γρήγορες, παρέχοντας ψηφιακή end-to-end διαδικασία για brokers και διαμεσολαβητές. Με αυτό τον τρόπο, βελτιστοποιούνται οι νομικές διαδικασίες & underwriting, ώστε η ασφαλιστική αγορά να μην χάσει τους πελάτες της.

Παράλληλα, κάνει την ζωή των στελεχών ευκολότερη, παρέχοντάς τους ψηφιακά εργαλεία που τους βοηθάνε να ορίσουν ευκολότερα την στοχοθεσία τους, να διαχειριστούν καλύτερα το πελατολόγιό τους, να ανοίγουν αυτόματα ευκαιρίες πωλήσεων και να έχουν προχωρημένο reporting. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να πετύχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, βοηθώντας τους να κατανοήσουν το κοινό τους διεξοδικά.

Ο κ. Πλαβός έχει έντονη παρουσία στους τομείς ιδιωτικής ασφάλισης και τεχνολογίας, αναλαμβάνοντας κυρίως έργα που αφορούν την προώθηση και τις πωλήσεις στο ψηφιακό κανάλι. Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Brain Insurtech, με εμπειρία στην διαμεσολάβηση ασφαλίσεων ζωής & υγείας, αυτοματοποίηση & βελτιστοποίηση διαδικασιών, digital marketing, lead generation, συστήματα CRM και analytics. Έχει βραβευτεί για πολλά καινοτόμα project τα τελευταία 6 χρόνια, με σημαντικότερη βράβευση, πρόταση σχετικά με την ασφάλιση υγείας που πετυχαίνει γρηγορότερες πωλήσεις και λιγότερα διαχειριστικά έξοδα, που βραβεύτηκε από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Του αρέσει να γνωρίζει ανθρώπους και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Τελευταία, μαθαίνει προγραμματισμό και διαβάζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις ανάγκες των ανθρώπων και τα προβλήματά τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το 33rd Thessaloniki Insurance Conference επισκεφτείτε την ιστοσελίδα insuranceinnovation.gr/conference/.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]