Ο Kώστας Κωσταρέλος και η CROMAR INSURANCE BROKERS στο 1st Property Insurance Conference 2020

 PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

*Digital Event*

«Ο κλάδος Περιουσίας, ασπίδα προστασίας για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα – Εξατομίκευση ασφαλιστικών καλύψεων και ορθός εντοπισμός αναγκών».

Το 1st PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020 έρχεται σε Digital περιβάλλον την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. Για πρώτη φορά στελέχη και παράγοντες της αγοράς με βαθιά γνώση της υφιστάμενης κατάστασης του κλάδου Περιουσίας θα μεταφέρουν την εμπειρία τους αλλά και την άποψή τους για έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Kώστας Κωσταρέλος, Τεχνικός Διευθυντής και η CROMAR INSURANCE BROKERS θα είναι για ακόμα μία φορά παρόντες στο ψηφιακό συνέδριο της insurance innovation και του insuranceforum.gr με την ομιλία «Τι μας διδάσκει το ιστορικό ζημιών στον κλάδο Περιουσίας» στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο «Κλάδος Περιουσίας, πώς η μελέτη του ιστορικού ζημιών δημιουργεί ολοκληρωμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια».

Ο Kώστας Κωσταρέλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δραστηριοποιήθηκε εξαρχής στον ασφαλιστικό κλάδο και έχει μακρόχρονη εμπειρία και δραστηριότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά σε θέσεις underwriting, διαμεσολάβησης και εξυπηρέτησης μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών κινδύνων. Ξεκίνησε την καριέρα του στην AGF Cosmos και στη συνέχεια στις εταιρίες Τοyota Hellas, British Providence, Μarsh Mc Lennan, Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλίσεων ενώ τα τελευταία 9 έτη στην Cromar Mεσίτες Ασφαλίσεων στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Για να παρακολουθήσετε το digital συνέδριο εγγραφείτε δωρεάν μέσω της φόρμας εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα digital workshops από ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα events με παρουσιάσεις ασφαλιστικών προϊόντων περιουσίας αλλά και εκπαιδευτικές συναντήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Το Property Insurance Conference 2020 διοργανώνεται από το insuranceforum.gr και την Insurance Innovation και αποτελεί  το πρώτο ασφαλιστικό συνέδριο με εξειδικευμένο αντικείμενο που διοργανώνεται στη χώρα μας.

Η νέα σειρά Premium Conferences της Insurance Innovation

Η νέα σειρά Συνεδρίων της Insurance Innovation θέλει να προσφέρει κάτι νέο. Με τη μελέτη ενός διαφορετικού ασφαλιστικού κλάδου κάθε χρόνο, δημιουργήθηκε για να προσφέρει βαθιά γνώση του εκάστοτε κλάδου και να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου με τους ειδικούς της αγοράς.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε digital περιβάλλον μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Insurance Innovation.

Χρυσοί Χορηγοί:

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, CROMAR INSURANCE BROKERS LTD

Ασημένιοι Χορηγοί:

ARAG, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ERGO HELLAS, DYNAMIC INSURANCE NETWORK, IONIOS NEW AGENCY, EXPERTO CREDE CONSULTANTS, ΙΑΣΩΝ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, PROOPTIKI INSURANCE BROKERS, BIZMAN.GR,  LIFE DESIGN, MARKETINGCONSULTANT.GR

Υπό την Αιγίδα:

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (E.B.E.A.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, (Σ.Π.Α.Τ.Ε.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Site: exposgreece.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]