Ο Χάρης Παπαζαχαρίας και η HOWDEN MATRIX INSURANCE & REINSURANCE BROKERS στο 1st Property Insurance Conference 2020

 PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

*Digital Event*

«Ο κλάδος Περιουσίας, ασπίδα προστασίας για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα – Εξατομίκευση ασφαλιστικών καλύψεων και ορθός εντοπισμός αναγκών».

Το 1st PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020 έρχεται σε Digital περιβάλλον την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. Για πρώτη φορά στελέχη και παράγοντες της αγοράς με βαθιά γνώση της υφιστάμενης κατάστασης του κλάδου Περιουσίας θα μεταφέρουν την εμπειρία τους αλλά και την άποψή τους για έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Χάρης Παπαζαχαρίας, Επικεφαλής Γενικών Κλάδων και η HOWDEN MATRIX INSURANCE & REINSURANCE BROKERS SA θα είναι για ακόμα μία φορά παρόντες στο ψηφιακό συνέδριο της insurance innovation και του insuranceforum.gr με την ομιλία «Covid-19 και οι επιπτώσεις στην παγκόσμια και τοπική αγορά ασφάλισης περιουσίας».

O κ. Παπαζαχαρίας είναι Head, Non Financial Lines της Howden Matrix. Είναι από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς, με μεγάλη εξειδίκευση στη διαχείριση κινδύνων των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών πελατών, καθώς και στην ασφάλιση του Κατασκευαστικού και Ενεργειακού κλάδου. ∆ιαθέτει MSc, Engineering and Manufacturing Management από το Coventry University και Επαγγελματική Άδεια Τύπου A. Έχει εργαστεί ως Account Executive στο Τμήμα Risk Management  (2013 – May 2019) της  Marsh LLC Insurance Brokers και με αντικείμενο το συντονισμό των Account Officers και των Ομάδων Εξυπηρέτησης Πελατών. Ο Χάρης επιλύει και επιβλέπει ζητήµατα συµβουλευτικής και πληροφόρησης, ενώ εντοπίζει και παρέχει  τεχνογνωσία σε θέµατα που χρήζουν συγκεκριµένων προϊοντικών ή σύνθετων λύσεων, καθώς και στην ολιστική εξυπηρέτηση και χαρτογράφηση της ασφαλιστικής κάλυψης και των ασφαλιστικών εταιριών που θα τοποθετούν οι κίνδυνοι, πάντα µε γνώμονα τις εξατοµικευµένες ανάγκες του πελάτη.

Για να παρακολουθήσετε το digital συνέδριο εγγραφείτε δωρεάν μέσω της φόρμας εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα digital workshops από ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα events με παρουσιάσεις ασφαλιστικών προϊόντων περιουσίας αλλά και εκπαιδευτικές συναντήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Το Property Insurance Conference 2020 διοργανώνεται από το insuranceforum.gr και την Insurance Innovation και αποτελεί  το πρώτο ασφαλιστικό συνέδριο με εξειδικευμένο αντικείμενο που διοργανώνεται στη χώρα μας.

Η νέα σειρά Premium Conferences της Insurance Innovation

Η νέα σειρά Συνεδρίων της Insurance Innovation θέλει να προσφέρει κάτι νέο. Με τη μελέτη ενός διαφορετικού ασφαλιστικού κλάδου κάθε χρόνο, δημιουργήθηκε για να προσφέρει βαθιά γνώση του εκάστοτε κλάδου και να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου με τους ειδικούς της αγοράς.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε digital περιβάλλον μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Insurance Innovation.

Χρυσοί Χορηγοί:

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, CROMAR INSURANCE BROKERS LTD

Ασημένιοι Χορηγοί:

ARAG, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ERGO HELLAS, HOWDEN MATRIX INSURANCE & REINSURANCE BROKERS SA, DYNAMIC INSURANCE NETWORK, IONIOS NEW AGENCY, EXPERTO CREDE CONSULTANTS, ΙΑΣΩΝ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, PROOPTIKI INSURANCE BROKERS, LIFE DESIGN

Υπό την Αιγίδα:

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (E.B.E.A.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, (Σ.Π.Α.Τ.Ε.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Site: exposgreece.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]