Οι Παράλληλες Παρουσιάσεις επιστρέφουν στο 33rd Thessaloniki Insurance Conference

Τ Η Ι Ν <

33rd Thessaloniki Insurance Conference

«Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία»

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, *Porto Palace Hotel Thessaloniki (26ης Οκτωβρίου 65)*

Κεντρικό Συνέδριο:16.00 – 21.00 

Παράλληλες Παρουσιάσεις: 14.30 – 16.00

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και εμπλουτισμένη ατζέντα επιστέφει για 9η φορά στη Θεσσαλονίκη το 33rd Thessaloniki Insurance Conference με τίτλο «Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία». Την κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα απασχολήσουν οι νέες τάσεις στον ασφαλιστικό κλάδο και η διαμόρφωση του επαγγέλματος την επόμενη δεκαετία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να επιδιώξουν επαγγελματικές συνέργειες.

Πώς ο σημερινός καταναλωτής διαμορφώνει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του μέλλοντος; Ποιες οι ευθύνες της επιχείρησης στη νέα δεκαετία; Πώς επηρεάζεται η ασφάλιση από τις νέες τεχνολογίες; Ποιοι οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες; Πώς οι Startups θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν από τις παρουσιάσεις των ομιλητών-συνεργατών των μεγαλύτερων εταιρειών της ασφαλιστικής βιομηχανίας στις τρεις ενότητες που θα δομούν το πρόγραμμα του συνεδρίου

Το  33rd Thessaloniki Insurance Conference θέλοντας να διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου ασφαλιστικού event της Β.Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά την περσινή απήχηση διατηρεί τις παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group έως 40 ατόμων και να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν τυχόν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες. Οι στοχευμένες μισής ώρας ομιλίες θα εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με χρήσιμα εργαλεία και γνώσεις γύρω από τον τομέα της ασφάλισης. Απαραίτητη κρίνεται η προεγγραφή λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Στις 14.30-15.00 ο Δημήτρης Τσεκούρας, CEO, ARAG SE HELLAS θα είναι ο ομιλητής της πρώτης παράλληλης παρουσίασης με τίτλο: «ARAG, Νομική Προστασία σήμερα και αύριο»

Τη σκυτάλη θα λάβει στη συνέχεια, στις 10.30 για μισή ώρα ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Cluster Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΑΝΟΡΜΟΣ με την παρουσίασή του «Συνεργατικά Δίκτυα – Το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».

Με την παρουσίασή της με τίτλο «IDD και GDPR. Καθημερινά ερωτήματα και απαντήσεις» η Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services, EXPERTO CREDE CONSULTANTS, θα κλείσει τον κύκλο των παράλληλων παρουσιάσεων στις 15.30- 16.00.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της ειδικής φόρμας για μία από τις 40 θέσεις συμμετοχής στις παρουσιάσεις που επιθυμείτε.

Με το νέο σχεδιασμό και με τη νέα επίκαιρη θεματολογία το 33rd Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Χορηγοί Συνεδρίου:

AIG, ARAG, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AEGEAN INSURANCE, CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, ΠΑΝΟΡΜΟΣ, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ, HEALTHWATCH SA, EXPERTO CREDE

Χορηγοί Ημέρας καριέρας:

GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Υποστηρικτές Ημέρας καριέρας:

NEW YORK COLLEGE, MEDITERRANEAN COLLEGE, FINANCE CLUB, EXPERTO CREDE, jobfind.gr, learningevolution.gr

 

Υπό την Αιγίδα:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.)

 

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer – insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ATLAS  – TV100 – FM100  – Focus fm – Status fm – biscotto Thessaloniki – makthes.gr – seleo.gr – voria.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]