Γνωρίστε τους εισηγητές του σημερινού 33rd THINC, a digital event!

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference επανέρχεται σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου σε ένα digital περιβάλλον με τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη τη χώρα. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής τις εργασίες του συνεδρίου θα φιλοξενήσει η ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr, μέσα από την οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να παρακολουθήσει τις ομιλίες του συνεδρίου από την άνεση του οικείου χώρου του. Νέα ασφαλιστικά προϊόντα, νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, νεοφυείς ιδέες για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και απόψεις ανθρώπων της αγοράς θα αποτελέσουν τον κορμό του προγράμματος του 33rd Thessaloniki Insurance Conference.

Την κεντρική θεματολογία του συνεδρίου αναπόφευκτα θα επηρεάσει η πανδημία του COVID-19 και οι επιπτώσεις που έφερε στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση. Εισαγωγική ομιλία για την συγκεκριμένη θεματική θα παρουσιάσει η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency ΙΙ, ARAG SE. Η κα. Χαμπάκη σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Leicester από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό της στις Ευρωπαϊκές και Ομοσπονδιακές Σπουδές. Είναι κάτοχος Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών των INSEAD Business School και Oxford University. Τα τελευταία 23 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα: στην Deloitte Ελλάδος, στην Τράπεζα Κύπρου Ελλάδος, στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και στην Crowe SOL Consulting. Στην παρούσα φάση εργάζεται στην ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας ΑRAG SE Hellas. Επί σειρά ετών διδάσκει εξειδικευμένα σεμινάρια σε στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου και αρθρογραφεί συστηματικά στον κλαδικό τύπο, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτης σε αρκετά συνέδρια των Financial Times στην Ελλάδα κι ομιλητής σε πληθώρα εκδηλώσεων ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Το 2015 κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο «Solvency II-Η μεγάλη εικόνα» και το 2018 το νέο βιβλίο με τίτλο «IDD, Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» από τις εκδόσεις Insurance Innovation.

Στη συνέχεια στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε την άποψη του Δημήτρη Τσεκούρα, CEO, ARAG SE HELLAS σε μία ομιλία με τίτλο «Νομική Προστασία και  Covid-19». Ο κ. Τσεκούρας γεννήθηκε 23.08.1957 στο Αίγιο-Αχαΐας και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών με εργασίες & παρουσιάσεις σε θέματα Αστικού Δικαίου & Πολιτικής Δικονομίας. Ως αριστούχος ενεγράφην στο Β’ έτος Τμ. Νεοελληνικής Γραμματείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα μεταπτυχιακά του, στο Πανεπιστήμιο Innsbruck Αυστρίας και επί εξάμηνο παρακολούθηση μαθημάτων επιλογής, οι εξετάσεις γλώσσας Πανεπιστημίου Bonn Γερμανίας & Heidelberg Γερμανίας, στο Πανεπιστήμιο Hagen Γερμανίας και ανάθεση διδακτορικής διατριβής από τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κ. Δημήτριο Τσάτσο με θέμα “Ποινική προστασία του Κράτους κατά της τρομοκρατίας” και η επεξεργασία θεμάτων Ποινικού και Συνταγματικού Δικαίου. Μετά την διετή, στρατιωτική θητεία και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εργάσθηκε ως δικηγόρος επί διετία. Από το 1985 εργάσθηκε αποκλειστικά στην ARAG HELLAS ως Δ/ντης Νομικής Υπηρεσίας και υπεύθυνος του Τμήματος Ζημιών της εταιρίας. Από 1/1/2006 ανέλαβε Γενικός Δ/ντής της ARAG HELLAS και από 1/9/2011 νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα. Ασφαλιστική κατάρτιση: Πτυχίο ΕΙΑΣ. Πλήθος σεμιναρίων ασφαλιστικού περιεχομένου μεταξύ άλλων: οριοθέτησης στόχων, αντιμετώπισης αντιρρήσεων, αξιοποίησης διαθέσιμου χρόνου, διαχείρισης παραπόνων, ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, ολικής ποιότητας και συστημάτων αξιολόγησης, management κ.λπ. Συμμετοχή σε διεθνή εταιρικά Project κυρίως για θέματα αντιμετώπισης ακυρώσεων, ολικής ποιότητας και ικανοποίησης προσωπικού. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών & του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικής Προστασίας στην ΕΑΕΕ, στην Εταιρία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας

«Οι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα» είναι ο τίτλος της επόμενης ενότητας όπου θα ανοίξει με ένα Στρογγυλό Τραπέζι Συζήτησης. Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, INTERAMERICAN θα ανοίξει την θεματική αυτή ανότητα με την εισήγησή του με θέμα: «Τα ψηφιακά εργαλεία του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή». Ο κ. Ηλιακόπουλος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1999 στην INTERTRUST, την Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων της INTERAMERICAN. Έως το 2000 ήταν Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Sales Operations. Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε Διευθυντής του Καταστήματος της INTERTRUST στην Πάτρα και το 2002 ανέλαβε Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρίας. Το 2003 μετακινήθηκε στην Διεύθυνση Marketing του Ομίλου INTERAMERICAN. Από το 2007 έως το 2009 διετέλεσε Υποδιευθυντής Marketing. Το 2009 ανέλαβε την Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών του Ομίλου ΙNTERAMERICAN και το 2010 ανέλαβε, ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, το direct κανάλι πωλήσεων Anytime. Από το 2017 έως και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing του Ομίλου INTERAMERICAN. Είναι πτυχιούχος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΣ του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά. Γεννήθηκε το 1973, είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης 9 ετών.

Η Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΗ θα μας μιλήσει για την «Η online Ασφάλιση ως εργαλείο πωλήσεων των Διαμεσολαβητών». Η Κατερίνα Καψάλη κατέχει τη θέσης της Διευθύντριας Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος στην INTERLIFE Ασφαλιστική από το 2013. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, και είναι μητέρα δύο παιδιών. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, μιλά Αγγλικά και είναι κάτοχος του Diploma in Sales Management της ΕΕΔΕ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Χρηματοοικονομική Σύμβουλος και στη συνέχεια ανέλαβε υπαλληλικές και διοικητικές θέσεις σε ασφαλιστικά γραφεία & Ασφαλιστικές Εταιρείες για 20 και πλέον έτη. Είναι εισηγήτρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της INTERLIFE Ασφαλιστικής. Διαθέτει εμπειρία σε θέματα γενικών ασφαλίσεων, ανάπτυξης δικτύων και πωλήσεων, ενώ συμμετέχει συχνά σε Ημερίδες & Συνέδρια ως εκπρόσωπος Εταιρίας. Έως σήμερα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) με θέματα Solvency II, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών κ.ά. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διημερίδων σε θέματα Management, Επικοινωνίας, Τεχνικών Πωλήσεων, Διαδικασιών Εσωτερικής Λειτουργίας, Κώδικα Συμπεριφοράς Στελεχών Επιχειρήσεων, Κοινωνικής Δικτύωσης & Πολυμέσων Επικοινωνίας, Ασφαλείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), Εκπαίδευσης, Φιλοσοφίας, Κοινωνιολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα παρουσιάσει τους παραδοσιακούς κινδύνους σε αντιστοιχία με τη σύγχρονη ασφαλιστική αντίληψη. Ο κ. Τσακατούρας εργάζεται στην ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από τον Μάρτιο του 2016, έχοντας αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης. Είναι πτυχιούχος κοινωνικών και πολιτικών επιστημών. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 1990. Έχει μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος ασφαλιστικών εταιριών σε θέσεις διοικητικές (διεύθυνση κλάδου ζωής, εκπαίδευσης) αλλά και πωλήσεων (περιφερειακός διευθυντής, υπεύθυνος πρακτορειακού δικτύου).

Έπειτα, οι Άγγελος Μπεφών, Head Commercial Division, HDI & Ηλίας Μαντούβαλος, Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division, HDI από κοινού θα μας μιλήσουν για το «Πώς επηρεάζεται η ασφάλιση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις νέες τεχνολογίες; Κίνδυνοι και ευκαιρίες». Ο κ. Μπεφών γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο. Σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing και παρακολούθησε εξειδικευμένα ασφαλιστικά σεμινάρια στην École Nationale d’ Assurances, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Εργάσθηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις Διευθύνσεις Marketing και Πωλήσεων. Στην AIG έχει διατελέσει Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Διευθυντής Δικτύου. Υπήρξε Εμπορικός Διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρεία GENERALI. Σήμερα είναι Head Commercial Division της ασφαλιστικής εταιρίας HDI Global SE, Greece. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), της École Nationale d’ Assurances, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΣΑΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ).

Ο κ. Μαντούβαλος έχει σπουδάσει Computer Information Systems στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, ενώ διαθέτει σχεδόν 30 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση προγραμμάτων πληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων, επικεντρωμένων στην ασφαλιστική δραστηριότητα. Εργάζεται στον ασφαλιστικό κλάδο από το 1994. Στην αρχή της καριέρας του έχει εργασθεί ως ΙΤ Manager στην Schweiz Life, New IT projects development Manager στην Ηelvetia Insurance Greece και Senior IT Developer στην Zurich Financial Services. Έχει διατελέσει assist. IT Manager στην Generali για περισσότερα από 19 χρόνια ενώ στην HDI Global SE είναι Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division. Αξιοποιεί την τεχνολογία αναπτύσσοντας καινοτόμα συστήματα και υπηρεσίες. Σήμερα, με την εκτενή του γνώση στην εξέλιξη των συστημάτων πληροφορικής ικανοποιεί τα απαιτούμενα επίπεδα απόδοσης, συμμόρφωσης και ανάπτυξης της HDI Global SE προκειμένου να προσφέρει νέα επίπεδα υποστήριξης και εξυπηρέτησης στους πελάτες και συνεργάτες της.

Θα ακολουθήσει η δεύτερη ενότητα αφιερωμένη στις αλλαγές που φέρνουν στη διαμεσολάβηση οι start ups του κλάδου. Ο Παναγιώτης Κατσαϊδώνης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, PKDATA θα κάνει μία εισήγηση με τίτλο: «H πρόκληση της προσαρμογής του Ασφαλιστικού Συμβούλου στο νέο ψηφιακό περιβάλλον». Ο κ. Κατσαϊδώνης είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PKData Software της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Άνθρωπος με βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς και αγάπη για την τεχνολογία, αφιερώνει χρόνο στην έρευνα & ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών με τεχνολογία αιχμής, αποκλειστικά για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ασφαλιστικού κλάδου. Βασική του δύναμη είναι ότι μπορεί να  σκέφτεται ως Διαμεσολαβητής  και αυτό μεταφράζεται σε δύναμη και επιλογές για όλους τους πελάτες της PKData Software.  Η PKData Software σήμερα συνεργάζεται επίσημα με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς ενώ μέσω των συστημάτων της περνάει μεγάλος όγκος μεγάλος όγκος της παραγωγής των επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Στο  χαρτοφυλάκιο πελατών της περιλαμβάνονται πολλές από  τις μεγαλύτερες πρακτοριακές επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς.

Στη συνέχεια, ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Cluster Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΑΝΟΡΜΟΣ θα παρουσιάσει την ομιλία: «Cluster Πάνορμος: Το 1o Συνεργατικό Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της χώρας. Ο κ. Δημαρχιάδης είναι πρόεδρος στην επιχείρηση “Πάνορμος”, επικεφαλής του επιμελητηριακού συνδυασμού “Ασφαλιστική Συνεργασία” και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. Είναι Προγραμματιστής και Αναλυτής Η/Υ, έχει σπουδές Ανθρωπιστικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Financial Planner και Insurance Advisor από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, καθώς και Financial Adviser – SQF 4 / Insurance Intermediary – SQF 3   από την European Financial Certification Organisation (EFICERT). Κατέχει τις Πιστοποιήσεις επιπέδου Γ- Παροχή υπηρεσιών Μεσίτη Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων και επιπέδου Δ – Πώληση Ασφαλιστικών Προϊόντων Συνδεδεμένων με Επενδύσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και την Πιστοποίηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Έχει επιτελέσει Γενικός Γραμματέας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) και είναι μέλος στην Ελληνική Ένωση Financial Planners (HFPA) καθώς και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ).

Η σύγχρονη επιχειρηματική προσέγγιση στις νέες απαιτήσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς». Στη συνέχεια ο Διονύσης Σπηλιόπουλος, Co-founder & CEO, eHOSP θα μιλήσει για την πρώτη B2B online πλατφόρμα για τη διαχείριση των ιατρικών δεδομένων των πελατών. Ο κ. Σπηλιόπουλος είναι συνιδρυτής και CEO του eHOSP. Το eHOSP δημιουργεί μια B2B online SaaS πλατφόρμα για τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους πελάτες τους στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει μια οικολογική λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα. Αποστολή του eHOSP είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους με ιδιωτική ασφάλιση υγείας να ελέγχουν, να ανακτούν και να μοιράζονται τα ιατρικά τους δεδομένα με ασφαλιστικές εταιρείες από μια ενιαία, εύκολη και ασφαλή online πλατφόρμα. Όραμα της ομάδας του eHOSP, είναι η δημιουργία ενός online παγκόσμιου οικοσυστήματος με αμεσότητα πρόσβασης στα ιατρικά δεδομένα. Εφαρμόζοντας παράλληλα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας για την εξασφάλιση της βελτιωμένης ποιότητας υπηρεσιών, με επίκεντρο τον πελάτη. Ο Διονύσης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κατέχει MSc Entrepreneurship από το Alba Graduate Business School. Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στο παρελθόν έχει εργαστεί στην AIG στο τμήμα των πωλήσεων και της αλληλογραφία.

Στη θεματική αυτή ενότητα θα συμμετέχει και η PK DATA με ομιλία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το συνέδριο παρουσιάζει ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Για να παρακολουθήσετε το Digital Conference εγγραφείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr και ταυτόχρονα λάβετε μέρος στις κληρώσεις πλούσιων δώρων που θα γίνουν με το πέρας του συνεδρίου. Πλούσια δώρα από την MLS Innovation Inc, μία διαμονή στο ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα και δωρεάν συνδρομές στο The Insurer είναι κάποια από τα δώρα που θα κληρωθούν την ημέρα του 33rd Thessaloniki Insurance Conference. Τέλος, οι εκδόσεις της Insurance Innovation θα παραχωρήσουν για κλήρωση βιβλία από το πλούσιο συγγραφικό τους έργο.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Δείτε το event του ψηφιακού μας συνεδρίου και στο facebook.

Χορηγοί Συνεδρίου

ARAG – GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – HDI GLOBAL SE – INTERAMERICAN – INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – PK DATA – ΠΑΝΟΡΜΟΣ – ASSET MANAGEMENT BROKERAGE – DYNAMIC INSURANCE NETWORK – E.N. MANOS LTD – EXPERTO CREDE.

Υπό την Αιγίδα:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, (Ε.Ε.Θ.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

 

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc, lifedesign.gr, eHOSP.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – underwriter.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer – insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ATLAS  – TV100 – FM100  – Focus fm – Status fm – biscotto Thessaloniki – makthes.gr – seleo.gr – voria.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]