Δείτε την ατζέντα του 1st Property Insurance Conference

PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, *Digital Event*

«Ο κλάδος Περιουσίας, ασπίδα προστασίας για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα – Εξατομίκευση ασφαλιστικών καλύψεων και ορθός εντοπισμός αναγκών».

To 1st PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020 θα διεξαχθεί σε Digital περιβάλλον την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. Για πρώτη φορά στελέχη και παράγοντες της αγοράς με βαθιά γνώση της υφιστάμενης κατάστασης του κλάδου Περιουσίας θα μεταφέρουν την εμπειρία τους αλλά και την άποψή τους για έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Ο κλάδος Περιουσίας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό κλάδο της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς, στον οποίο δραστηριοποιούνται περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρείες. Με περισσότερα από 16 εκατ. σε αποζημιώσεις ο κλάδος περιουσίας εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα digital workshops από ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα events με παρουσιάσεις ασφαλιστικών προϊόντων περιουσίας αλλά και εκπαιδευτικές συναντήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.Μετά τους θεσμικούς χαιρετισμούς θα ακολουθήσει μία εναρκτήρια ομιλία και ένα case study με τίτλο «Η αξία της ασφάλισης σε ένα video 10 λεπτών. Η περίπτωση αποζημίωσης της CRYSTAL A.E»

από τον Νίκο Τσεκλίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο  της CRYSTAL Α.Ε. Στη συνέχει έπεται η πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο “Κλάδος Περιουσίας: Πώς η μελέτη του ιστορικού ζημιών δημιουργεί ολοκληρωμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια” με τους κ.κ. Kώστα Κωσταρέλο, Τεχνικό Διευθυντή | CROMAR INSURANCE BROKERS και Γιώργο Τσακατούρα, Διευθυντή Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης | ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να παρουσιάζουν τις ομιλίες τους. Θα ακολουθήσει η 2η ενότητα με τίτλο “Τα φυσικά φαινόμενα αλλάζουν τα δεδομένα της κάλυψης” και τους κ.κ. Αλέξη Κώτσαλο, Dip CII, Marine Underwriter | ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Μυρτώ Χαμπάκη, Οικονομολόγος & Partner | EXPERTO CREDE CONSULTANTS.

Στην 3η Ενότητα, στις Παρουσιάσεις Προγραμμάτων Περιουσίας, ο Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης | ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, παρουσιάζει το «Πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων “Business Tailor”». Το συνέδριο θα κλείσει με την Ενότητα: “Property Insurance Simulation Cases” και τον Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων | PROOPTIKI INSURANCE BROKERS.

Ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό πάνελ συζήτησης θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου με τους κ.κ.: Γιάννη Μηλιάτση, Εκπαιδευτή Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach, Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλο Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών και Αριστείδη Βασιλειάδη, Founder Insurance Innovation. Θέμα της συζήτησης θα είναι «Η κατάλληλη προσέγγιση πελατών στις ασφαλίσεις περιουσίας και ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην αύξηση της ασφαλιστικής συνείδησης».

Όσοι εγγραφούν και παρακολουθήσουν το 1st Property Insurance Conference θα συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα γίνει μετά το πέρας του Συνεδρίου διεκδικώντας πλούσια δώρα!

Για να παρακολουθήσετε το digital συνέδριο εγγραφείτε δωρεάν μέσω της φόρμας εγγραφής.

Το Property Insurance Conference 2020 διοργανώνεται από το insuranceforum.gr και την Insurance Innovation και αποτελεί το πρώτο ασφαλιστικό συνέδριο με εξειδικευμένο αντικείμενο που διοργανώνεται στη χώρα μας.

 Χρυσοί Χορηγοί:

 ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, CROMAR INSURANCE BROKERS LTD

Ασημένιοι Χορηγοί:

ARAG, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ERGO HELLAS, DYNAMIC INSURANCE NETWORK, IONIOS NEW AGENCY, EXPERTO CREDE CONSULTANTS, ΙΑΣΩΝ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, PROOPTIKI INSURANCE BROKERS, BIZMAN.GR,  LIFE DESIGN, MARKETINGCONSULTANT.GR

Υπό την Αιγίδα:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, (Σ.Π.Α.Τ.Ε.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer

Sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr – exposgreece.gr

Site: exposgreece.gr

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]