33rd THINC | Η ετήσια ασφαλιστική ενημέρωση επιστρέφει σήμερα ψηφιακά!

Τ Η Ι Ν C

33rd Thessaloniki Insurance Conference

«Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στη μεταCovid-19 εποχή. Επιπτώσεις και προοπτικές για την επόμενη πενταετία»

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, 17.00 – 20.00

*Digital Event*

Ενάντια στις ανατροπές που επήλθαν και στον ασφαλιστικό κλάδο από την πανδημία του COVID 19, το 33rd Thessaloniki Insurance Conference αποτελώντας πια θεσμό για την ετήσια συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς επιστρέφει σε digital περιβάλλον με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα και με υψηλού επιπέδου ομιλητές. Με σύνθημα και διακριτικό τίτλο το Τ Η Ι Ν C, το φετινό ασφαλιστικό συνέδριο καλεί τους επαγγελματίες του χώρου να σκεφτούν για τις ανάγκες του κλάδου και να οραματιστούν το επάγγελμά τους σε για τα επόμενα χρόνια.

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα, νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, νεοφυείς ιδέες για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και απόψεις ανθρώπων της αγοράς θα αποτελέσουν τον κορμό του προγράμματος του 33rd Thessaloniki Insurance Conference, το οποίο, λόγω των συνθηκών μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID 19, θα διεξαχθεί σε digital περιβάλλον με τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη τη χώρα.

Μέσα από το Digital Conference του InsuranceForum.gr οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να επικοινωνούν μέσω chat rooms μεταξύ τους αλλά και με τους ομιλητές του conference.
  • Να κατεβάσουν στους υπολογιστές τους όλο το ενημερωτικό υλικό των χορηγών.
  • Να συμμετέχουν σε online polls (δημοσκοπήσεις) για σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στο conference.
  • Να ζητήσουν συναντήσεις και περισσότερες πληροφορίες από εταιρείες που συμμετέχουν χορηγικά.
  • Να συμμετέχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Την κεντρική θεματολογία του συνεδρίου αναπόφευκτα θα επηρεάσει η πανδημία του COVID-19 και οι επιπτώσεις που έφερε στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση. Εισαγωγική ομιλία για την συγκεκριμένη θεματική θα παρουσιάσει η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency ΙΙ, ARAG SE. Στη συνέχεια στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε την άποψη του Δημήτρη Τσεκούρα, CEO, ARAG SE HELLAS.

«Οι νέες τάσεις ασφάλισης στη νέα δεκαετία. Digital καταναλωτής – προσαρμοσμένα προϊόντα» είναι ο τίτλος της επόμενης ενότητας όπου θα ανοίξει με ένα Στρογγυλό Τραπέζι Συζήτησης. Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, INTERAMERICAN θα μας μιλήσει για «Τα ψηφιακά εργαλεία του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή». Η Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα αναφερθεί στην online Ασφάλιση ως εργαλείο πωλήσεων των Διαμεσολαβητών. Ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα παρουσιάσει τους παραδοσιακούς κινδύνους σε αντιστοιχία με τη σύγχρονη ασφαλιστική αντίληψη. Έπειτα, οι Άγγελος Μπεφών, Head Commercial Division, HDI & Ηλίας Μαντούβαλος, Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division, HDI από κοινού θα μας μιλήσουν για την: «Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στην νέα Ψηφιακή Εποχή».

Θα ακολουθήσει η δεύτερη ενότητα αφιερωμένη στις αλλαγές που φέρνουν στη διαμεσολάβηση οι start ups του κλάδου με τον Παναγιώτη Κατσαϊδώνη, Διευθύνων Σύμβουλος, PK DATA και την ομιλία του με τίτλο:«H πρόκληση της προσαρμογής του Ασφαλιστικού Συμβούλου στο νέο ψηφιακό περιβάλλον». Ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Cluster Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΑΝΟΡΜΟΣ θα παρουσιάσει την ομιλία:  «Cluster Πάνορμος: Το 1o Συνεργατικό Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της χώρας. Η σύγχρονη επιχειρηματική προσέγγιση στις νέες απαιτήσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς». Στη συνέχεια ο Διονύσης Σπηλιόπουλος, Co-founder & CEO, eHOSP θα μιλήσει για την πρώτη B2B online πλατφόρμα για τη διαχείριση των ιατρικών δεδομένων των πελατών.

Το συνέδριο παρουσιάζει ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Για να παρακολουθήσετε το Digital Conference εγγραφείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr και ταυτόχρονα λάβετε μέρος στις κληρώσεις πλούσιων δώρων που θα γίνουν με το πέρας του συνεδρίου. Πλούσια δώρα από την MLS Innovation Inc, μία διαμονή στο ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα και δωρεάν συνδρομές στο The Insurer είναι κάποια από τα δώρα που θα κληρωθούν την ημέρα του 33rd Thessaloniki Insurance Conference. Τέλος, οι εκδόσεις της Insurance Innovation θα παραχωρήσουν για κλήρωση βιβλία από το πλούσιο συγγραφικό τους έργο.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Δείτε το event του ψηφιακού μας συνεδρίου και στο facebook.

Χορηγοί Συνεδρίου

ARAG – GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – HDI GLOBAL SE – INTERAMERICAN – INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – PK DATA – ΠΑΝΟΡΜΟΣ – ASSET MANAGEMENT BROKERAGE – DYNAMIC INSURANCE NETWORK – E.N. MANOS LTD – EXPERTO CREDE.

Υπό την Αιγίδα:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, (Ε.Ε.Θ.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

 

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc, lifedesign.gr, eHOSP.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – underwriter.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer – insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ATLAS  – TV100 – FM100  – Focus fm – Status fm – biscotto Thessaloniki – makthes.gr – seleo.gr – voria.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]