1.200 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο χθεσινό 33ο Thessaloniki Insurance Conference

Οι εργασίες του 33ου Thessaloniki Insurance Conference 2020 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο δια ζώσης συνεδρίου. To συνέδριο μεταδόθηκε από την ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr καθώς, από τα social media του συνεδρίου και από το Asfalisinet.gr. Το παρακολούθησαν συνολικά 1.200 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και στελέχη του κλάδου από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

“Κανείς δεν περίμενε πως θα κληθούμε να διαχειριστούμε μία τόσο πρωτόγνωρη κατάσταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο COVID-19 άλλαξε πολλά στη ζωή μας και συνεχίζει να αλλάζει. Όταν και εμείς από την πλευρά μας στην Insurance Innovation κληθήκαμε να αποφασίσουμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, και δεδομένου ότι διαδικτυακές παρουσιάσεις και webinars, υλοποιούσαμε ήδη από το 2013, η πρώτη μας σκέψη ήταν να οργανώσουμε το ετήσιο συνέδριό μας σε digital περιβάλλον. Παρόλα αυτά, μία τέτοια απόφαση ομολογώ πως δεν ήταν εύκολη. Ειδικά, για ένα συνέδριο σαν αυτό που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη και κύριος σκοπός του είναι  η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ των συνέδρων μας, και εν τέλη η προσωπική επαφή.”, ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και θεωρώντας πως η πανδημία δεν θα έπρεπε να είναι εμπόδιο για την ετήσια ενημέρωση για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, δημιουργήθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr. Κατά τη διάρκεια του 3ωρου συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν έμπειρα στελέχη της αγοράς που μοιράστηκαν για ακόμη μία χρονιά τις σκέψεις τους αλλά και τις γνώσεις τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου μας υπήρχε η δυνατότητα πλοήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, μέσα από τα οποία μπορούσαν οι συμμετέχοντες να κατεβάσουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό, να βρουν χρήσιμα video και βέβαια να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους της κάθε εταιρείας άμεσα.

Το συνέδριο δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την χορηγική υποστήριξη των εταιρειών:

ARAG SE, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, INTERAMERICAN, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, PK DATA, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ,

ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, E.N. MANOS LTD, DYNAMIC INCURANCE NETWORK και EXPERTO CREDE CONSALTANTS

Το συνέδριό μας διεξήχθη υπό την αιγίδα των:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Σ.Δ.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους χορηγούς επικοινωνίας του συνεδρίου από όλη τη χώρα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]