Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές των Τρικάλων υποδέχθηκαν θερμά το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr

Στην πιο έξυπνη και προηγμένη πόλη της χώρας, στα Τρίκαλα διεξήχθησαν οι εργασίες του 31ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του InsuranceForum.gr, με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Θεσσαλίας να υποδέχονται θερμά τη διοργάνωση.

Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019  η ασφαλιστική αγορά των Τρικάλων βρέθηκε στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ananti City Resort και συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο του InsuranceForum.gr με γενικό τίτλο  «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή».  Υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων οι επαγγελματίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας ενημερώθηκαν για όλες τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο σε μία εποχή ολότελα ψηφιακή. Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου ξεχώρισαν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα, εξετάστηκε η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με το καλωσόρισμα του Δημήτρη Παπαστεργίου, Δημάρχου Τρικκαίων,  ο οποίος μίλησε για τη συμβολή της τεχνολογίας στην ανάπτυξη του Δήμου και επισήμανε το γεγονός πως η διεξαγωγή του Συνεδρίου αποτελεί κόμβο ενημέρωσης και επικοινωνίας για μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και του ασφαλισμένου Δημότη.

Καλωσόρισμα και χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος και ο Απόστολος Κόκκοβας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων & Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Τρικάλων, επισημαίνοντας τη σημασία της επιμόρφωσης και της τεχνολογίας στο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ο κ. Κόκκοβας επί ευκαιρία του Ασφαλιστικού Συνεδρίου, τίμησε τον Γεώργιο Κανάτα, έναν άνθρωπο του τόπου που διατηρούσε ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για 30 χρόνια και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της σκληρής δουλειάς των εταιρειών και των γραφείων.

31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr 1

Ομιλητές στο 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr ήταν οι κ.κ.:

  • Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE
  • Γιώργος Τουρκάκης, Area Business Developer Manager Northern Greece & Branch Manager, AIG
  • Άγγελος Μπεφών,  Head Commercial Division HDI Global, SE Greece
  • Ηλίας Μαντούβαλος,  Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division HDI Global, SE Greece
  • Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική
  • Χρήστος Σταυρόπουλος, Account Manager Glassdrive
  • Στέργιος Αστερίου, Special Risks Manager Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s

Οι ομιλητές με τη νέα επίκαιρη θεματολογία των ομιλιών τους ενημέρωσαν για όλες τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και συζήτησαν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα το επάγγελμα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Κοινός τόπος των ομιλητών αποτέλεσε η διαπίστωση ότι η τεχνολογία πρέπει να ιδωθεί ως αρωγός του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ο οποίος με τη σειρά του να την χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να αναπτύξει την επιχείρησή του. Η τεχνολογία και η ψηφιοποίηση λειτουργούν προς όφελος των καταναλωτών και κατ’ επέκταση προς όφελος των επαγγελματιών διαμεσολαβητών.

Επιπλέον, ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Μανώλη Χαραλάμπη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Aegean Insurance SA και των συνεργατών του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Με την τεχνολογία να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο στην πόλη, τα Τρίκαλα αποτέλεσαν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των επόμενων συνεδρίων αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο http://insuranceconference.gr, στο email: info@insuranceinnovation.gr ή στο τηλ.:2312201003.

Χορηγοί Συνεδρίου

AIG, ARAG, DAS HELLAS, ERGO HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, AEGEAN INSURANCE SA Ειδικός Αντιπρόσωπος Ζημιών στην Ελλάδα της Accredited Insurance (Europe) Limited, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, GLASSDRIVE, EXPERTO CREDE

Το Συνέδριο διεξήχθη υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: διάλογος – η Αλήθεια – TRT –  trikalavoice.gr

 

Εκ δεξιών: Ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής, Insurance Innovation με τον Απόστολο Κόκκοβα,Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων & Πρόεδρο Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Τρικάλων
Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων
Γιώργος Τουρκάκης, Salonica Branch Manager Distribution, AIG Property Casualty
Εκ δεξιών: Ο Ηλίας Μαντούβαλος, Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division HDI, η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE και ο Άγγελος Μπεφών, Head Commercial Division HDI
Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική
Χρήστος Σταυρόπουλος, Account Manager Glassdrive
Στέργιος Αστερίου, Special Risks Manager Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]