Βιβλίο – “Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός και διακοπής εργασιών” με τη σφραγίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Insurance Innovation

Η ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Οι κίνδυνοι Πυρκαγιάς & Διακοπής Εργασιών, Φυσικών Φαινομένων και Κλιματικής Αλλαγής εξακολουθούν να είναι τα τελευταία χρόνια –και στην Ελλάδα– στην κορυφή της λίστας των κινδύνων που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες που γίνονται τακτικά σε υπεύθυνους των επιχειρήσεων.

Η διαδικασία του εντοπισμού των κινδύνων που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση και της διαχείρισης αυτών μέσω του θεσμού της ασφάλισης απαιτεί ειδικές τεχνικές και ασφαλιστικές γνώσεις που οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να διαθέτουν, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των επιχειρήσεων που εξυπηρετούν και να παρέχουν σωστή και ολοκληρωμένη επαγγελματική συμβουλή.

Ο Αλέξης Κώτσαλος, Dip Cii, είναι ο συγγραφέας του καινούργιου βιβλίου της Insurance Innovation, με τίτλο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών». Ο συγγραφέας μάς παραδίδει ένα σύγχρονο βιβλίο απόλυτα προσαρμοσμένο και συμβατό με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο συγκεντρώνει την πολύτιμη εμπειρία του και παρουσιάζει με τρόπο κατανοητό ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε ερμηνείες εννοιών, όρων συμβολαίων και ασφαλιστικών καλύψεων, σε θέματα πρόληψης ζημιών και διαχείρισης κινδύνων, underwriting, ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών διευθετήσεων κ.ά.

Απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, υπεύθυνους ανάληψης κινδύνων και ζημιών, στελέχη επιχειρήσεων, risk managers, που χειρίζονται σύνθετα ασφαλιστικά θέματα ή που επιθυμούν να επενδύσουν σε εξειδικευμένη γνώση και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια τους, προκειμένου να μπορούν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Ο εκδότης κ. Αριστείδης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά: «Ο κ. Κώτσαλος φρόντισε με αξιοθαύμαστη επιμέλεια να δημιουργήσει από το μηδέν ένα τέτοιο ελληνικό βιβλίο, το οποίο αναλύει με τρόπο απλό και κατανοητό κατά τ’ άλλα περίπλοκους όρους και έννοιες της ασφάλισης Πυρός και Διακοπής Εργασιών. Δημιούργησε ένα χρήσιμο βιβλίο που να μπορεί να διαβαστεί εύκολα από όλους τους ενδιαφερόμενους. Ένα βιβλίο εργαλείο δουλειάς, που συγκεντρώνει όλο τον όγκο της πληροφορίας που αρμόζει σε ένα βιβλίο για τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, χωρίς να «τρομάζει» τον αναγνώστη και που τον καθιστά πιο ενημερωμένο και άρα επαγγελματικά πιο ανταγωνιστικό».

Ο Αλέξης Κώτσαλος είναι έμπειρο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πολυετή εμπειρία στο underwriting ασφαλίσεων Πυρός & Διακοπής Εργασιών και Διαχείρισης κινδύνου (Risk Management), μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Αποκλειστικός χορηγός έκδοσης του βιβλίου είναι η Εθνική Ασφαλιστική. Το βιβλίο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις Πυρός & Διακοπής Εργασιών» κυκλοφορεί από την Insurance Innovation στην τιμή των 25€. Μπορείτε να το προμηθευτείτε online ή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη.

Από την Ιnsurance Innovation κυκλοφορούν επίσης, τα βιβλία «Οδηγία IDD. Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» και «SOLVENCY II – Η Μεγάλη Εικόνα. Ένας οδηγός για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» από τη συγγραφέα και οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]