The Insurer – Το δεύτερο τεύχος έρχεται σύντομα στα χέρια σας

Το δεύτερο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κυκλοφορεί στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Το έντυπο περιοδικό της Insurance Innovation που ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον ασφαλιστικό Τύπο απευθύνεται και στο δεύτερο τεύχος του 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Το The Insurer επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων με μία θεματολογία πλούσια και ενδιαφέρουσα. Ο Μανώλης Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ελλάδος και ο Ιωάννης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. Μάνος στην Κύπρο δίνουν μία ουσιαστική συνέντευξη για τον κλάδο των πραγματογνωμόνων, ενώ παράλληλα όλες οι εταιρείες του κλάδου πιστώσεων, EULER HERMES, ATRADIUS και COFACE,  φιλοξενούνται στο περιοδικό σε ένα πλήρες αφιέρωμα. Ακόμα, χρήσιμες απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου και σημαντικές ειδήσεις του χώρου βασισμένες σε αντικειμενικό ρεπορτάζ κλείνουν την ύλη του δεύτερου τεύχους.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]