Εκδήλωση με θέμα :‘’στρογγυλό τραπέζι για ένα βιώσιμο δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα’’ (asfalisinet.gr)

Στη εκδήλωση ‘’στρογγυλό τραπέζι για ένα βιώσιμο δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα’’ που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας είναι προσκεκλημένος μεταξύ άλλων έξοχων ομιλητών,ο κύριος Βαβυλουσάκης Βασίλης.

Ο θεσμός του «Πολιτικού Τραπεζιού» που οργανώνουν οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και καλούν πρόσωπα χωρίς κομματικά κριτήρια είναι μια σειρά πολιτικών και κοινωνικών συζητήσεων με ευρύ φάσμα συζητητών. Αφορά σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα με προσκεκλημένους πολιτικούς, ακαδημαϊκούς αλλά και στελέχη επαγγελματικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών.

Στόχος των συζητήσεων αυτών είναι να συμβάλλουν σε έναν ουσιαστικό πολιτικό-κοινωνικό διάλογο αλλά και σε μια εναλλακτική κουλτούρα ανταλλαγής πολιτικών απόψεων και προτάσεων επί σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία.
Εκδηλώσεις ελεύθερης συζήτησης είναι χρήσιμου χαρακτήρα, η τεχνογνωσία του Βαβυλουσάκη Βασίλειου είναι εγνωσμένης αξίας και χρήσιμη για όποιον παραστεί ή παρακολουθήσει με εναλλακτικούς τρόπους την εκδήλωση.
Η Εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 25/1/2016 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στις 18:00, Πανεπιστημίου 52
Πηγή: www.asfalisinet.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]