Το Thessaloniki Insurance Conference σε digital περιβάλλον είναι γεγονός!

Λένε πως οι δυσκολίες σε κάνουν να εξελίσσεσαι και γιατί όxι, να αλλάζεις ριζικά!

Μία τέτοια κατάσταση βιώσαμε όλοι μας (και συνεχίζουμε να βιώνουμε) το τελευταίο σχεδόν τρίμηνο με την έλευση της πανδημίας, το lock – down και τις συνθήκες «επιστημονικής φαντασίας» που ήρθαν από το πουθενά στη ζωή μας.

Έτσι, σεβόμενοι τα πρωτόκολλα ασφαλείας αλλά και τους περιορισμούς που συνεχίζουν να υφίστανται λόγω του COVID19 αποφασίσαμε φέτος να διεξάγουμε το μεγάλο ετήσιο Thessaloniki Insurance Conference σε Digital περιβάλλον και με αυτό τον τρόπο να δοθεί η ευκαιρία σε εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από όλη τη χώρα -και όχι μόνο Θεσσαλονικείς- να το παρακολουθήσουν για πρώτη φορά.

Παρακολουθώντας δεκάδες διαδικτυακά συνέδρια ανά τον κόσμο το τελευταίο διάστημα λίγα ήταν αυτά που με κέρδιζαν. Τα περισσότερα ένιωθα πως ήταν απλώς… μεγάλης διάρκειας webinars, τα οποία είχαν βαπτιστεί ψηφιακά συνέδρια μόνο και μόνο για να καλύψουν τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα το φετινό Thessaloniki Insurance Conference να είναι ακόμα ένα από αυτά.

Στα τέλη Μαΐου και εμείς στην Insurance Innovation έπρεπε να αποφασίσουμε τι θέλουμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες και τους συμμετέχοντές μας τόσα χρόνια από όλη την χώρα και πως θα προχωρήσουμε στο εξής σε αυτό το αναδυόμενο περιβάλλον με τους υφιστάμενους περιορισμούς.

Και αυτό πράξαμε, με σκληρή δουλειά και πυρετώδη προετοιμασία.

Με ιδιαίτερα προσεκτικό σχεδιασμό και υιοθετώντας καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του μοναδικού ασφαλιστικού συνεδρίου για την Βόρεια Ελλάδα σε Digital Περιβάλλον. Σε ένα αρνητικό περιβάλλον πρέπει να εντοπίζεις και τα θετικά, και εδώ το θετικό θα ήταν ότι για πρώτη φορά εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη τη χώρα θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο από τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές.

Η φιλοσοφία μας λοιπόν ήταν πολύ συγκεκριμένη.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός Digital περιβάλλοντος ειδικά διαμορφωμένου μόνο για εμάς με τη δική μας φιλοσοφία, όπου οι on line συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μία σειρά ομιλιών αλλά ένα πραγματικό διαδικτυακό συνέδριο με διάδραση, ομιλίες, διάλογο, πάνελ συζήτησης και δραστηριότητες, όπως η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ τους, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, περιήγηση σε ψηφιακά περίπτερα των χορηγών κλπ.

Βεβαίως και το πρόγραμμα του συνεδρίου μας, από άποψη θεματολογίας, ήταν απολύτως λογικό να προσαρμοστεί αναλόγως των καιρών που διανύουμε. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα 3ωρο περίπου πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα πάντα.

Ομιλίες από στελέχη της αγοράς, στρογγυλά τραπέζια συζήτησης και βέβαια πολλές επιπλέον παροχές και δυνατότητες λόγω της Digital διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν, το Thessaloniki Insurance Conference 2020 είναι επιτέλους έτοιμο να διεξαχθεί. Σε Digital βέβαια, περιβάλλον γιατί οι καιροί το επιβάλλουν. Πάντα όμως, με την ευχή να ανταμώσουμε σύντομα από κοντά, γιατί ενώ η γνώση μεταφέρεται με digits, η ανθρώπινη επαφή, η ζεστή χειραψία και το εγκάρδιο χαμόγελο δεν μπορούν ποτέ να αποτυπωθούν ψηφιακά!

Αυτή την Πέμπτη  25 Ιουνίου 2020, στις 17.00 όλοι θα είμαστε στο www.thinc.gr, και θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε 12 καταξιωμένους ομιλητές, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές παρουσιάσεις και ομιλίες που είναι βέβαιο πως θα είναι απόλυτα χρήσιμες για όλους μας.

Κάντε την εγγραφή σας στο συνέδριο από το thinc.gr και το μόνο που θα σας χρωστάμε για το επόμενο συνέδριο είναι τον καφέ σας. Δεσμευόμαστε!

(Thinc) Thessaloniki Insurance Conference. Σε προ(σ)καλεί να σκεφθείς!

Δείτε όλες τις πληροφορίες του συνεδρίου εδώ και κάντε την εγγραφή σας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]