Ο ΣΔΑΕ θα ανοίξει τον δρόμο για μία εναλλακτική προσέγγιση στην προάσπιση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Μετά από 20 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης μου στον ασφαλιστικό κλάδο με ιδιότητα και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και μέσω των άλλων σχετικών με τον κλάδο επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα και να μοιραστώ τους προβληματισμούς τους.

Πλέον,  είμαι σε θέση να γνωρίζω εις βάθος τις προκλήσεις, τις αντιξοότητες αλλά και τις ανάγκες πρακτικής υποστήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής στον κλάδο μας.

Αποφάσισα να συνεισφέρω ενεργά και με απόλυτη υπευθυνότητα στην επανεκκίνηση του ΣΔΑΕ, γιατί είμαι πεπεισμένος πως για πρώτη φορά μία ομάδα νέων ανθρώπων, που έχουν όρεξη για σοβαρή και σκληρή δουλειά, θέλουν η Θεσσαλονίκη να έχει την ουσιαστική και δυναμική εκπροσώπηση που της αρμόζει. Πεπεισμένος για την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που θα επιδείξουν, ως προς το κοινωνικό λειτούργημα που επιτελεί ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στη σημερινή Ελλάδα, που τον χρειάζεται ίσως πιο πολύ παρά ποτέ.

Σε μία εποχή που αφενός οι προκλήσεις για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι τεράστιες και αφετέρου υπάρχει μία γενικότερη απαξίωση για τις κλαδικές ενώσεις, η ποιότητα του έργου που φιλοδοξεί να προσφέρει ο ΣΔΑΕ θα ανοίξει τον δρόμο για μία εναλλακτική προσέγγιση στην προάσπιση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ήδη από τις πρώτες συνεδριάσεις στις οποίες συμμετείχα, “έπεσαν” στο τραπέζι εξαιρετικά καινοτόμες προτάσεις για την ουσιαστική στήριξη των μελών του ΣΔΑΕ, γεγονός που ενισχύει την αρχική πεποίθηση μου για τη δέσμευση του συλλόγου μας προς τον πραγματικό στόχο ύπαρξης των κλαδικών συλλόγων -το στόχο της προσφοράς προς στα μέλη του!

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω (για πρώτη φορά) σε έναν φορέα που μόνο καλό έχει να προσφέρει σε όλους μας αλλά και στην πόλη μας.

Η συμμετοχή μου στον ΣΔΑΕ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά, ταυτόχρονα, μου δημιουργεί και τη μεγάλη ευθύνη στο να προσφέρω τα μέγιστα από πλευράς μου, προκειμένου να ενισχυθεί ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της Θεσσαλονίκης, να μπορεί να εκφράζει τη δική του φωνή και ταυτόχρονα, να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν το μέλλον του!

Αριστείδης Βασιλειάδης

Γενικός Διευθυντής

Insurance Innovation

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]