Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία με κάθε αίτηση ασφάλισης στα προγράμματα υγείας ΜΙΝΕΤΤΑ

Ο Οκτώβριος  είναι ο μήνας που έχει ορισθεί παγκοσμίως, ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αποφάσισε να συμπεριλάβει στις ενέργειές της μια ακόμη κοινωνική δράση, συμβάλλοντας, έτσι έμπρακτα στην ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού καθώς και στην κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Ως εκ τούτου, από 01/10/2018 έως και 5/10/2018, διάστημα που διαρκεί η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και στην οποία η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά, με κάθε νέα αίτηση ασφάλισης σε ένα από τα προγράμματά υγείας της Εταιρείας (Top Plus, Top, Care και Vital) θα προσφέρεται δωρεάν μία ψηφιακή μαστογραφία στην προτεινόμενη προς ασφάλιση γυναίκα, ανεξάρτητα από την υλοποίηση του συμβολαίου.

Η δωρεάν εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. Εντός 10 ημερών από το τέλος εβδομάδας εξυπηρέτησης πελατών η προς ασφάλιση γυναίκα, που επιθυμεί να υποβληθεί στην εξέταση, θα πρέπει να επικοινωνεί με τον συνεργαζόμενο με την Εταιρία μας ασφαλιστικό διαμεσολαβητή προκειμένου να προγραμματίσει ραντεβού.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και πρόκειται για έναν θεσμό τον οποίο η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική πίστεψε από το ξεκίνημά του. Περισσότερες από 80 για φέτος –  εταιρείες βάζουν την εξυπηρέτηση στην καρδιά της λειτουργίας τους, συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης από 1 έως 6 Οκτωβρίου.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για όλη την Εβδομάδα, θα έχει ως θέμα της την Επικοινωνία. Θα συμμετέχει σε μια σειρά από εκπαιδευτικές και βιωματικές δραστηριότητες καθώς αντιπροσωπεύει την ιδέα ότι όσο πιο ξεκάθαροι και αμοιβαίοι είναι οι κώδικες της επικοινωνίας, τόσο πιο αποτελεσματικοί γίνονται, αναπτύσσοντας ένα ισχυρότερο επίπεδο εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συναδέλφους, αλλά και, πρωτίστως,  βελτιώνοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρεται στους συνεργάτες και στους πελάτες.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]