Δωρεάν όλα τα webinars από το insurancewebinars.gr!

Το 2018 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τo insurancewebinars.gr.

To insurancewebinars.gr προσφέρει στο εξής εντελώς δωρεάν για όλους τα διαδικτυακά σεμινάρια που έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και την χρησιμότητα τους!

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Glassdrive και Better Life όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr

Για τη νέα αυτή καινοτομία στην ασφαλιστική εκπαίδευση, ο Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation κ. Αριστείδης Βασιλειάδης αναφέρει:

«Πρώτοι το 2013 αποφασίσαμε να προσφέρουμε χαμηλού κόστους ποιοτική εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, με υψηλού επιπέδου επαγγελματίες εισηγητές και επίκαιρη θεματολογία. Σήμερα, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα υψηλού επιπέδου webinars μας,  θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος σε όλους όσους θέλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να επιμορφώνονται. Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επιμόρφωσης, την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων GLASSDRIVE και την BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε να προσφέρουμε εκατοντάδες εκπαιδευτικές ώρες σε χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Αυτή είναι μόνο η αρχή σε όσα προσδοκούμε να προσφέρουμε στον ασφαλιστικό κλάδο.»

Το ανανεωμένο insurancewebinars.gr βρίσκεται ήδη online καθώς και το πρόγραμμα των πρώτων ανοικτών δωρεάν webinars. Μέσα από το insurancewebinars.gr ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί τα προγραμματισμένα webinars αλλά και να παρακολουθεί αποσπάσματα από τα webinars που διοργανώθηκαν στο παρελθόν. Παράλληλα θα μπορεί να ενημερώνεται για όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου τα οποία απευθύνονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, συλλόγους ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και επιμελητήρια.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 17.00 με εισηγητή τον κ. Γιώργο Χανό και θέμα «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών»

Όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν δηλώνοντας συμμετοχή από το ανανεωμένο www.insurancewebinars.gr

Τι είναι το insurancewebinars.gr

 Το insurancewebinars.gr είναι η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

 Εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

 Η Insurance Innovation παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Σκοπός του insurancewebinars.gr είναι η παροχή αξιόπιστης και ανεξάρτητης εκπαίδευσης από ανθρώπους της αγοράς. Το 2018 το insurancewebinars.gr καινοτόμησε και προσέφερε τα διαδικτυακά σεμινάρια εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Insurance Innovation στο www.insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]